Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μεχία και Λουσέρο «τέλειωσαν» από Ξάνθη

Μεχία και Λουσέρο «τέλειωσαν» από Ξάνθη

0

Δεν προτίθεται να ανανεώσει η ΠΑΕ τα συμβόλαιά τους

Η διοίκηση της Ξάνθης ενημέρωσε τους Αλφρέντο Μεχία και Αντριάν Λουσέρο ότι δεν πρόκειται να τους ανανεώσει τα συμβόλαια κι εκείνοι ψάχνουν για ομάδα, πλέον…

Χωριστούς δρόμους θα πάρει η Ξάνθη με τους Αλφρέντο Μεχία και Αντριάν Λουσέρο από εδώ και πέρα, καθώς οι δυο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, με τον τεχνικό διευθυντή των ακριτών να ενημερώνει τον άσο από την Ονδούρα και τον Αργεντινό μέσο ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών έληγαν κανονικά τον επόμενο μήνα, ωστόσο από τη στιγμή που δεν θα ανανεωθούν τόσο ο Λουσέρο όσο και ο Μεχία είναι ελεύθεροι να ψάξουν την επόμενη ομάδα τους.

Ήθελε να μείνει ο Μεχία

Ο μέσος από την Ονδούρα πριν λίγες ημέρες, μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας του έδειχνε την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ξάνθη: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την παρουσία μου στην Ξάνθη. Τερματίσαμε στην έκτη θέση, έχοντας ισοβαθμήσει με τον Αστέρα στην 5η, αλλά υστερούσαμε στη διαφορά τερμάτων. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Θα δούμε. Αυτή την στιγμή θέλω να πάω διακοπές, να ξεκουραστώ και μετά θα αποφασίσω. Η ομάδα μου έχει δείξει ότι θέλει να μείνω και τώρα περιμένω την πρότασή της. Αν τελικά τα βρούμε έχει καλώς, αλλιώς θα συνεχίσω. Θα ήθελα να παίξω σε Πορτογαλία ή Τουρκία, αλλά θα δούμε».

Τελικά όμως η πρόταση δεν ήρθε από την Ξάνθη, και ο παίκτης θα πρέπει να αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…