Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εβδομάδα Υγείας στην ΠΑΜΘ στις 16-22 Απριλίου

Εβδομάδα Υγείας στην ΠΑΜΘ στις 16-22 Απριλίου

0
giatros_piesi-empros

Σήμερα παρουσιάζεται το πρόγραμμα των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στις πέντε ΠΕ

Σήμερα, Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κακουλίδη 1, Κομοτηνή) θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος της 1ης Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Υπηρεσιών Υγείας που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 22 Απριλίου 2018.

Η Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας και Υπηρεσιών Υγείας είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.  Στόχος των δράσεων και των εκδηλώσεών της είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων, σε θέματα που σχετίζονται με τη σωματική και ψυχική υγεία όπως η διατροφή, η άσκηση, οι εξαρτήσεις, η αιμοδοσία, η πρόληψη, η αναπηρία κ.ά.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, Αντιπεριφερειαρχών, του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΑΜΘ κ. Χρήστου Τερτσούδη, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα δημόσιας υγείας κ. Κώστα Κινατζίδη και του Γενικού Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας κ. Λουκά Γεωργίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακόμη πιο «πράσινη» η νέα ΚΑΠ

Διάλογο με τους Πολίτες για το μέλλον της ΚΑΠ της ΕΕ μετά το 2020 διοργάνωσε το Κέντρο Ευρ…