Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προσωπικές προσβολές στο πρόσωπό της έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο η Χ. Δημούδη

Προσωπικές προσβολές στο πρόσωπό της έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο η Χ. Δημούδη

0

Ανέφερε δύο περιστατικά που αφορούσαν το ΔΣ του ΚΚΠΑ και όσα ακούγονται στη μετάδοση της προηγούμενης συνεδρίασης από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Προσωπικά προσβεβλημένη ένιωσε η Χρυσούλα Δημούδη και αυτό εξέφρασε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η σύμβουλος της παράταξης «Ξάνθη-Σταυρούπολη Νέα Εποχή» μοίρασε σε όλους τους παριστάμενους συμβούλους κείμενο όπου ανέφερε δύο περιστατικά για τα οποία νιώθει θιγμένη και ζήτησε από το δήμαρχο, αλλά και όλα τα μέλη του σώματος να πάρουν θέση. Στο κείμενο που μοίρασε η κ. Δημούδη αναφέρει: «όπως θα έχετε διαπιστώσει από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου και μέχρι σήμερα, δεν θυμάμαι να έχω μιλήσει για ο,τιδήποτε συζητείται εδώ μέσα, επειδή πιστεύω και προσωπικά αλλά και θεσμικά, πως τον λόγο της παράταξής μας τον έχει ο πάντα παρών αρχηγός, ο κύριος Ιπποκράτης Καμαρίδης. Η τάση μου να παρακολουθώ με προσοχή και σεβασμό, κάθε ομιλούντα, καθώς και να μελετώ τα έγγραφα που έρχονται στα χέρια μου, πριν τις συνεδριάσεις που συζητιούνται στην αίθουσα αυτή, για εμένα είναι καθήκον απέναντι σε αυτούς που μ΄ έστειλαν σε αυτήν την θέση. Θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο περιστατικά που συνέβησαν και θα παρακαλούσα να πάρετε θέση.

Α)Σαν μέλος της επιτροπής «Κέντρου Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» κατά την χρονική περίοδο 2015-2016, χαρακτηρίστηκα από υπάλληλο του δήμου ανίδεη και άσχετη με την δουλειά μου, επειδή σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση της επιτροπής επισήμανα τραγικά και παιδαριώδη λάθη σε έγγραφα που είχαν σχέση με οικονομικά δεδομένα. Εγώ ως Δημούδη Χρυσούλα και μέλος της επιτροπής, ντρεπόμουν να παρουσιασθούν τα έγγραφα αυτά σε ανώτερες υπηρεσίες. Παρά τις επανειλημμένες διορθώσεις και την αναγνώριση των λαθών τους από μέρους τους, ακόμη περιμένω την συγγνώμη που ο πρόεδρος κ. Θεοδωρίδης Τάσος μου υποσχέθηκε.

Β)Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (28-2-2018) και ενώ παρακολουθούσα προσεκτικά τα όσα έλεγαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και όλοι οι συνάδελφοι, χαρακτηρίστηκε μάλλον από τον ίδιο τον πρόεδρο εγκληματικό! Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η επιθυμία του κ. Δρεμσίζη  να εκφράσει την πρόθεσή του να με τιμωρήσει λέγοντας πως: «Δες την Δημούδη πως με κοιτάει; Θα αρχίσω να την χαστουκίζω». Αναρωτιέμαι κ. Δρεμσίζη, τι ήταν αυτό που προκάλεσε αυτού του είδους την συμπεριφορά στο πρόσωπό μου, που θα την χαρακτήριζα υβριστική, προσβλητική και απειλητική. Θα ήθελα επίσης να προσέξετε αυτό που άκουσαν όσοι παρακολούθησαν την απ’ ευθείας μετάδοση του Δημοτικού Ραδιοφώνου «εδώ δέστηνα… την ηλίθια! Και την Δημούδη δες πως με κοιτάει; Θα αρχίσω να χαστουκίζω». Αλήθεια ποια κ. συναδέλφισσα δημοτική σύμβουλο κ. Πρόεδρε χαρακτηρίζετε ηλίθια;

Κύριε Δήμαρχε αν δε το ακούσατε κατά τη συνεδρίαση το ακούσατε τώρα. Θα ήθελα την θέση σας δημόσια, αν επικροτείτε τα όσα είπε ο κ. Δρεμσίζης. Ζητώ από τον καθένα σας κύριοι και ιδιαίτερα από εσάς κυρίες συναδέλφισσες να πάρετε θέση επί του θέματος».

Επί του θέματος ο κ. Δεμσίζης αρνήθηκε ότι αποκάλεσε κάποια σύμβολο ηλίθια, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί, χωρίς, στην πράξη να αναφέρει κάτι. Το ίδιο έπραξε και ο κ. Θεοδωρίδης, που πήρε το λόγο για να πει ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποια τέτοια συμπεριφορά και κανένας υπάλληλος δεν απέδωσε αυτούς τους χαρακτηρισμούς στην ενιστάμενη δημοτική σύμβουλο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στοχεύει με αξιώσεις την τρίτη έδρα το ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη

Έκλεισε με τις κυρίες Αγλαΐα Αμαξά και Σαφέρογλου Νεριμάν το ψηφοδέλτιο Όλοι οι υποψήφιοι …