Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες η Ξάνθη την Κυριακή

Έτοιμη να επιστρέψει στις νίκες η Ξάνθη την Κυριακή

0

Αήττητος ο Δέλλας απέναντι στην Ξάνθη ως παίκτης και ως προπονητής

Με δυνατούς ρυθμούς συνέχισε την προετοιμασία της το πρωινό της Πέμπτης η Xanthi FC. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δουλεύουν για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή».

Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και να αυξήσει την συγκομιδή των 32 βαθμών που έχει μέχρι τώρα. Ο Μίλαν Ράσταβατς που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Λισγάρα, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα τακτικής, τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επιθετική οργάνωση.

Το αήττητο ρεκόρ του Δέλλα κόντρα στην Ξάνθη

Ο «Κολοσσός» δεν έχει ποτέ του χάσει στη μεγάλη κατηγορία από την ξανθιώτικη ομάδα, τόσο ως παίκτης όσο και σαν προπονητής. Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικός είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον και των δύο ομάδων. Οι «κυανοκίτρινοι» θα έρθουν στην Ξάνθη με «όπλο» την πολύ καλή παράδοση που διατηρεί ο Τραϊανός Δέλλας, με αντίπαλο την ομάδα της Θράκης. Ο «Κολοσσός» τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής, είναι αήττητος κόντρα στην Ξάνθη σε επίπεδο πρωταθλήματος και μάλιστα όχι σε 1-2 ματς, αλλά σε συνολικά 10!

Με τη φανέλα του Άρη και της ΑΕΚ την αντιμετώπισε 8 φορές και το ρεκόρ του είναι 7-1-0, ενώ ως τεχνικός, απέσπασε ισοπαλίες τόσο με την Ένωση (0-0), όσο και με τον Ατρόμητο (2-2). Η μοναδική φορά που έχασε, ήταν σε έναν αγώνα Κυπέλλου τον Γενάρη του 2008. Αλλά για την Α’ Εθνική ή την Σούπερ Λιγκ, ο 42χρονος δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Και με τις δύο ιδιότητές του.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

10/3/18 ΛΑΡΙΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ
10/3/18 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
10/3/18 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
11/3/18 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
11/3/18 ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
11/3/18 ΛΑΜΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
11/3/18 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
12/3/18 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …