Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

0

Το αυτόνομο στέκι Ξάνθης πέταξε τρικάκια διαμαρτυρόμενο για τις επεμβάσεις της αστυνομίας σε καταλήψεις στην Αθήνα

 Καταδικάζει το Νομαρχιακό Συντονιστικό του Κινήματος Αλλαγής, κάνοντας λόγο για φασιστικές πρακτικές

Επίθεση με μπογιές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, που υφίστανται το ξέσπασμα αντιεξουσιαστών για τρίτη φορά στην Ξάνθη.

Γύρω στις 7 το απόγευμα, άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές, έσπασαν το τζάμι της εισόδου και έγραψαν συνθήματα στο δάπεδο της στοάς Νούση, ενώ πέταξαν τρικάκια στο χώρο, διαμαρτυρόμενοι για τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σε καταλήψεις της Αθήνας και υπογράφοντας ως αυτόνομο στέκι Ξάνθης.

Από την πλευρά της Νομαρχιακής και των τριών βουλευτών που στεγάζονται στα εν λόγω γραφεία δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, ενώ την επίθεση καταδικάζει το Κίνημα Αλλαγής. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «το Νομαρχιακό Συντονιστικό Ξάνθης του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την πλήρη και κατηγορηματική καταδίκη των πράξεων των «αναρχικών»-τραμπούκων στην είσοδο της οικοδομής που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, το απόγευμα της Τρίτης 13/3/2018 (σπάσιμο πόρτας-τζαμαρίας, πέταγμα μπογιάς, αναγραφή «απειλητικών» συνθημάτων). Αυτές οι φασιστικές πρακτικές , που τις υπέστησαν στο παρελθόν πολλά στελέχη και γραφεία κομμάτων , που ανήκουν σήμερα στο Κίνημα Αλλαγής, αποτελούν βαθύ πλήγμα για την δημοκρατία και τους θεσμούς. Η προστασία της πολιτικής ζωής της χώρας και η σύλληψη και τιμωρία των υπευθύνων, αποτελούν πρωταρχικό καθήκον της Πολιτείας και η καταδίκη τέτοιων ενεργειών πρωταρχικό καθήκον κάθε δημοκράτη πολίτη και κάθε δημοκρατικού κόμματος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…