Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

0

Παρόντος του αντιπροέδρου Δημήτρη Ελευθεριάδη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην Ξάνθη. Σε οικογενειακό κλίμα, οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και συζήτησαν θέματα του κλάδου.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης Βασίλης Νιζάμης, ο αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας Δημήτρης Ελευθεριάδης και ο αντιπρόεδρος Έβρου και Ροδόπης Σταύρος Σαραντίδης.

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης ευχήθηκε καλή χρονιά, επισημαίνοντας ότι για την Ένωση Λειτουργών, η ψήφιση του νομοσχεδίου περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών και οι σχολές επαγγελμάτων κηδείας, αποτελούν κορυφαίους στόχους κι είναι ζητήματα που έχουν προωθηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και προωθούνται και από την σημερινή.

Μάλιστα, κάλεσε τους λειτουργούς σε αυτούς τους δύσκολους, χαλεπούς καιρούς, να βρίσκονται στο πλευρό της ‘Ενωσης και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων που επιτάσσουν οι ανάγκες του λειτουργήματος.

Ο Σταύρος Σαραντίδης, ζήτησε κι αυτός με τη σειρά του την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσης, τονίζοντας ότι «μικρότητες στον αγώνα που δίνουμε και στους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε δεν χωρούν και γι’ αυτό σας θέλουμε όλους κοντά μας».

Ο νομικός σύμβουλος Βασίλης Νιζάμης, αναφέρθηκε στην τήρηση της νομιμότητας που θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα από όλους του λειτουργούς, ενώ στην εκδήλωση αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί του προέδρου της Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου και του γενικού γραμματέα Μιχάλη Παναγιώτου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λειτουργεί το πρώτο υδροηλεκτρικό φράγμα στην Ξάνθη στο ρέμα Τσάι

Ισχύος 1,2 MW. Πρόκειται για ιδιωτική επένδυση εταιρείας από την Αθήνα ύψους 2 εκ ευρώ    …