Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μοναδικός καφές στην Ξάνθη

Μοναδικός καφές στην Ξάνθη

0

Πρόσφατα επισκεφτήκαμε τα καταστήματα Coffee Island της πόλης μας για να γνωρίσουμε από κοντά τον ιδιοκτήτη τους και να μας ξεναγήσει στον κόσμο του καφέ της Coffee Island. Όπως μας ανέφερε τα καταστήματα λειτουργούν περισσότερο από 4 χρόνια και ο κόσμος της Ξάνθης τα έχει αγαπήσει. Όταν μας κάλεσε ο ιδιοκτήτης κ. Τσιλιγγίρης να επισκεφτούμε τα καταστήματα, αναρωτηθήκαμε «τι παραπάνω έχει να μας δείξει πέραν από αυτό που όλοι ξέρουμε; Τον καλό καφέ;». Επέμενε όμως και έτσι βρεθήκαμε στα καφεκοπτεία της Coffee Island στην Τσιμισκή και στην 40 εκκλησιών. Ακολουθήστε και εσείς την ξενάγησή μας και θα κάνετε, όπως μας είπε και ο ίδιος, ένα «ταξίδι στον κόσμο του καφέ» γεμάτο αρώματα και γεύσεις….

Στο espresso bar, θα σας υποδεχτούν με χαμόγελο οι εκπαιδευμένοι baristi της Coffee Island, πρόθυμοι να σας προσφέρουν τον αγαπημένο σας καφέ ή ρόφημα με την εγγυημένη ποιότητα της Coffee Island.

Πριν παραγγείλετε τον καφέ σας, σας προτείνουμε να σταθείτε μπροστά στα σιλό του καφεκοπτείου για να γνωρίσετε τις Specialty ποικιλίες της. Τα καρτελάκια πάνω στα σιλό θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα αρώματα και το γευστικό τους προφίλ και να διαλέξετε την ποικιλία που σας ταιριάζει.

Αν επιλέξετε κάποια από τις μονοποικιλίες καφέ όπως τον Colombia Huila ή τον Ethiopia Yirgacheffe, ζητήστε από τον barista να σας προτείνει την ιδανική μέθοδο παρασκευής του και ακολουθήστε τη μοναδική αυτή διαδικασία:

δείτε τους κόκκους καφέ να συλλέγονται από το σιλό, ακούστε τον μύλο να τους αλέθει, παρατηρείστε την εκχύλιση του καφέ και στο τέλος χαμογελάστε στον barista που σας τον προσφέρει.

Για όσους αναζητούν ένα εναλλακτικό ρόφημα από τον καφέ ή για τους μικρότερους φίλους του, τα καφεκοπτεία της Coffee Island προσφέρουν μια πλούσια ποικιλία από τσάγια και βότανα, ροφήματα σοκολάτας και κακάο καθώς και απολαυστικά milk shake σε διάφορες γεύσεις.

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που αποζητούν ένα σνακ για να συνοδεύσουν τον καφέ τους, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα χειροποίητα κουλουράκια, τις μπάρες δημητριακών, τα κέικ και άλλες γλυκές λιχουδιές. Ενώ για όσους προτιμούν ένα αλμυρό σνακ για το πρωινό ή μεσημεριανό τους γεύμα, μπορούν να βρουν στο κατάστημα 7 μοναδικά σνακ με την υπογραφή και ποιότητα της Coffee Island.

Επίσης, αν η εμπειρία απόλαυσης ενός μοναδικού καφέ Coffee Island μόνο μέσα στο κατάστημα, δεν είναι αρκετή, ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων κ. Τσιλιγγίρης, μας τόνισε όλες τις δυνατότητες που έχουμε να τον απολαμβάνουμε όπου και αν βρισκόμαστε είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο. Ξεκινώντας από την πολύ απλή και εύκολη λύση της on-line παραγγελίας μέσω του www.coffeeisland.gr, μέχρι την αγορά φρεσκοαλεσμένου καφέ από το καφεκοπτείο και των κατάλληλων χρηστικών αντικειμένων από τη γωνιά δώρου, έως και την παρακολούθηση των how-to videos για να γίνεις ένας home barista, η Coffee Island είναι πάντα δίπλα σου.

Τα καταστήματα Coffee Island στη Ξάνθη βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 8  & 40 Εκκλησιών 2 (Τηλ. 25410 22830 & 25410 23500) για να προσφέρει specialty εμπειρίες καφέ στους πελάτες της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…