Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε ρυθμό Κυπέλλου η Ξάνθη

Σε ρυθμό Κυπέλλου η Ξάνθη

0

Πολλά τα προβλήματα για τον Ράσταβατς

Τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα η Ξάνθη τον έκλεισε με ισοπαλία την περασμένη Κυριακή (17/12) στα Πηγάδια, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όμως, το 2017 θέλει να το αποχαιρετίσει με νίκη. Μια νίκη, που θα επιχειρήσει να την πάρει στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, σήμερα Πέμπτη , απέναντι στην ΑΕΛ, εκτός έδρας.

Ήδη, οι Ξανθιώτες έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους σε αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω τους το πρωτάθλημα και τα εκεί πεπραγμένα τους. Ο Μίλαν Ράσταβατς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δούλεψε με τους παίκτες του πάνω σε θέματα τακτικής, έχοντας πρόσφατη και την εικόνα του αντιπάλου από το μεταξύ των δύο συλλόγων παιχνίδι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, που επίσης έγινε στη Λάρισα.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ μπορεί πλέον να υπολογίζει έναν ακόμη παίκτη που μπορεί να βοηθήσει μεσοεπιθετικά, τον Παναγιώτη Τριάδη, ο οποίος επανέκαμψε στην αγωνιστική δράση. Έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του στο πόδι και μπήκε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα, οπότε είναι στη διάθεση του προπονητή του ακόμη και για το ερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου.

Στον αγώνα που προηγήθηκε, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο Αλφρέντο Μεχία συμπλήρωσε τέσσερις κίντρινες κάρτες και χάνει μία αγωνιστική. Το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης αποφάσισε ο παίκτης να απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στο παιχνίδι αυτό ορίστηκαν να εκτίσουν την ποινή τους και οι επίσης τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες, Δημοσθένης Μπαξεβανίδης και Κίκε Μπουλά.

Από πέντε ευρώ το εισιτήριο

Οι «βυσσινί» υποδέχονται την Ξάνθη την Πέμπτη στις 15:00, με τα εισιτήρια να διατίθενται στις τιμές των 5, 10 και 50 ευρώ.

Oι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1,2,11,12,13 & 23: 5€ (ΠΕΤΑΛΑ)

ΘΥΡΕΣ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10: 10€ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ)

ΘΥΡΕΣ 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22: 10€ (VIP ΔΥΤΙΚΗ)

ΘΥΡΑ 18 VVIP: 50€ (VVIP ΔΥΤΙΚΗ)».

Εν τα μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ λόγω των εορταστικών ημερών, ανακοίνωσε την δωρεάν είσοδο όλων των ακαδημιών της Λάρισας και του νομού για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθη (21/12, 15:00)

Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο θέλησε να κάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ στους μικρούς της φίλους.  Λόγω των εορταστικών ημερών, ανακοίνωσε την δωρεάν είσοδο όλων των ακαδημιών της Λάρισας και του νομού για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA σήμερα Πέμπτη 21/12/, 15:00).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…