Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αγωνιστικό «όχι» στις μειώσεις διαδήλωσαν οι συνταξιούχοι ΑΜΘ

Αγωνιστικό «όχι» στις μειώσεις διαδήλωσαν οι συνταξιούχοι ΑΜΘ

0
sindaxiouxoi-alexadr-2

Από την Αλεξανδρούπολη

Εκπρόσωποι και από την Ξάνθη. Μεγάλη η συμμετοχή

 

Το δικό τους παρόν έδωσαν οι Συνταξιούχοι της Ξάνθης στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη. Μάλιστα η συγκέντρωση από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας, χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιητική από τους διοργανωτές. Από την πόλη μας μετέβησαν στην γειτονική πόλη σαράντα πέντε άτομα. Ανάμεσά τους ο Πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ξάνθης Σωτ. Τσιακίρογλου και η κ. Άννα Μπαλτζοπούλου εκπρόσωπος των Δημοσίων Υπαλλήλων. Οι δύο παραπάνω εκπρόσωποι της Ξάνθης απηύθυναν και χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους συνταξιούχους ΟΑΕΕ, Δημοσίου και ΙΚΑ.

Στη συγκέντρωση ομιλίες σύντομες πραγματοποίησαν τρεις ομιλητές, οι Κολοβός Χρ., από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ο κ. Κουμπούρης, πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ και η κ. Παζοπούλου, εκπρόσωπος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσίων Υπαλλήλων.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνταξιούχων πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Επιμελητήριο Έβρου, έναντι του δημοτικού καταστήματος. Μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία και έκδοση ψηφίσματος.

Σημειώνουμε ότι η συγκέντρωση της Περιφέρειάς μας ήταν η 10η στη σειρά ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σ’ όλες τις Περιφέρειες της χώρας, απόφαση που είχε λάβει το συντονιστικό όργανο των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Δημοσίου και ΙΚΑ. Θέμα διαμαρτυρίας των συνταξιούχων ήταν το «όχι» σε επιπλέον μειώσεις στις συντάξεις που υλοποιεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…