Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Πρεμιέρα με το «δεξί» για Ξάνθη στο κύπελλο Ελλάδας και νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού

Πρεμιέρα με το «δεξί» για Ξάνθη στο κύπελλο Ελλάδας και νίκη 2-0 επί του Παναιτωλικού

0
xanthi-pan2017

Πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης η ξανθιώτικη ομάδα

Στρέφει ξανά την προσοχή της στο πρωτάθλημα και τον αγώνα της Δευτέρας (25/09 – 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος η Ξάνθη. Το απόγευμα της Τρίτης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης του 6ου Ομίλου, κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό με τα γκολ που σημείωσαν οι Κάστρο στο 28ο λεπτό με κεφαλιά και ο Τριάδης στο 61′ με πλασέ. Η ξανθιώτικη ομάδα παίρνοντας τους βαθμούς της νίκης, απέκτησε πλεονέκτημα πρόκρισης, έχοντας στη συνέχεια να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εργοτέλη και τον Πανσερραϊκό. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου νωρίτερα, η ομάδα των Σερρών επικράτησε με 2-0 επί του Εργοτέλη.

Πλέον η ξανθιώτικη ομάδα στρέφει εκ νέου την προσοχή της στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας (25/09 – 19:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Τριάδης (80’ Κίκε), Λουσέρο, Μεχία (56’ Ντε Λούκας), Κάστρο (67’ Μπρίτο), Ρότσε, Σιλά, Λισγάρας, Καμαρά.

Παναιτωλικός (Χάβος): Τσενάμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα (65’ Βασιλούδης), Κλέσιο (67’ Χαντακιάς), Μαρκόφσκι, Πάουλο (60’ Ρότσα), Τσοκάνης, Πάρρας, Μιχάι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …