Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Καρφί» Αμοιρίδη στην Περιφέρεια για τις τουριστικές συνεργασίες

«Καρφί» Αμοιρίδη στην Περιφέρεια για τις τουριστικές συνεργασίες

0
amoiridis mixalis

Με αφορμή της εκτίναξης της επισκεψιμότητας στην Θάσο από τους Ρώσους και τη συμβολή του ομίλου Μουζενίδη προειδοποιεί να «μην γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος η προσπάθεια»

Αιχμηρό μήνυμα στέλνει με αναρτήσή του στο facebook ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης προς την Περιφέρεια με αφορμή την εκτίναξη της τουριστικής κίνησης από τη Ρωσία και τη στάση που φαίνεται να υιοθετεί η Περιφέρεια στη διαχείριση των συνεργασιών που έχουν δημιουργηθεί στον τομέα του τουρισμού. Ουσιαστικά ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού απευθύνει μία συμβουλή-προειδοποίηση, ώστε να διατηρηθεί και να ενισχυθεί το κεκτημένο της δικτύωσης και εμπιστοσύνης που χτίστηκε το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την πλειονότητα των ρώσων τουρ οπερέιτορ, η Θάσος συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς, μαζί με την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κέρκυρα, όπου υπάρχει ευρεία γκάμα ξενοδοχείων και καταλυμάτων που προσφέρουν all inclusive υπηρεσίες. Ως εκ τούτου δεδομένη φαίνεται η εκτίναξη της επισκεψιμότητας από Ρώσους στο γειτονικό νησί και σε αυτό αναμφίβολα καθοριστική είναι η διεξαγωγή των απευθείας πτήσεων που εγκαινίασε φέτος η Ellinair και ο όμιλος Μουζενίδη από τρεις πόλεις της Ρωσίας.

Σχολιάζοντας την αύξηση των Ρώσων τουριστών στη Θάσο, ο Μιχάλης Αμοιρίδης σχολίασε «η συμβολή σε αυτό του ομίλου Μουζενίδη σημαντική. Διανυκτερεύσεις υπάρχουν και σε Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και ημερήσιες εκδρομές σε Ξάνθη. Καλό θα είναι οι σχέσεις που χτίσαμε ως Περιφέρεια με τον όμιλο Μουζενίδη όπως και με άλλους μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς, να διατηρηθούν και να μην γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος η προσπάθεια. Καλές οι δηλώσεις χαράς για τα αποτελέσματα αλλά καλύτερο να συνοδεύονταν από έμπρακτη συνέχιση και όχι υπονόμευση του έργου που έγινε και των σχέσεων που χτίσαμε, και δεν αναφέρομαι στην κα Υπουργό η οποία στήριξε και στηρίζει την προσπάθεια»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…