Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Διακοπές τέλος – επιστροφή στις προπονήσεις για Ξάνθη!

Διακοπές τέλος – επιστροφή στις προπονήσεις για Ξάνθη!

0
proponisi-jul17

Το απόγευμα της Δευτέρας η παρουσίαση του προπονητή Μίλαν Ράσταβατς και στις 19:00 η «επίσημη πρώτη» στα Πηγάδια

Στο Αθλ. Κέντρο το πρώτο μέρος προπονήσεων – στις 16 Ιουλίου θα μεταφερθεί στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας


Στην τελική ευθεία ενόψει της πρώτης προπόνησης της χρονιάς βρίσκονται στην Ξάνθη, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν επιστρέψει από το Σάββατο για τα εργομετρικά, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (03 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ενόψει της 29ης διαδοχικής πρώτης προπόνησης του ΑΟΞ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου η ομάδα της Ξάνθης έκανε γνωστό το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, οπού πέρα από τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση θα υπάρξει και παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Μίλαν Ράσταβατς.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Le Chalet» η παρουσίαση του νέου προπονητή της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, ενώ για τις 18:30 είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και εν συνεχεία (19:00) η πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο στο γήπεδο της ομάδας «Xanthi FC Arena». Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας (κι ενώ θα γίνουν 2-3 ακόμη προσθήκες), αυτό έχει ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ζίβκοβιτς Ζίβκο

Δεμένικος Μανώλης

Σταθάκης Παναγιώτης

Τζελέπης Γιώργος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Σιλά Σαλιμό

Κολλαράς Αριστοτέλης

Λισγάρας Χρήστος

Μπαξεβανίδης Δήμος

Σβάρνας Στράτος

Φλίσκας Κώστας

Χατζητερζόγλου Οκάν

ΜΕΣΟΙ

Καμαρά Κασά

Ντε Λούκας Πάμπλο

Λουσέρο Άντριαν

Μεχία Αλφρέδο

Βασιλακάκης Θεόδωρος(*)

Κώστας Κωνσταντίνος

Μελισσόπουλος Ραφαήλ

Ορφανίδης Λάζαρος

Ορφανίδης Πέτρος

Τριάδης Παναγιώτης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μπουλά Κίκε

Γέντρισεκ Έρικ

Ματίας Κάστρο

Σαμπανίδης Νικόλαος

* Ο Βασιλακάκης βρίσκεται στη λίστα των παικτών προς πώληση και εάν δεν προκύψει κάποια μεταγραφή θα δώσει κανονικά το ¨παρών¨.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας

Για τις 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ξανθιώτικης ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι η 29η διαδοχική στην Super League για την ομάδα. Στις 19:00 η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδό της και μέχρι τις 16 Ιουλίου θα δουλεύει καθημερινά στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από τις 16 έως τις 31 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Riu Pravets, η Ξάνθη θα δώσει τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Κέρκυρα (23/7), τον Απόλλων (26/7) και τον Πλατανιά (29/7) και πιθανότατα ένα ακόμη με βουλγαρική τοπική ομάδα.

Στη συνέχεια και διανύοντας την τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Ξάνθη θα προγραμματίσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…