Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Αναρχικοί έσπασαν 4 ΑΤΜ

Αναρχικοί έσπασαν 4 ΑΤΜ

0
atm 1

Έγραψαν συνθήματα συμπαράστασης στον Τάσο Θεοφίλου που καταδικάστηκε για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου το 2012

Έγιναν προσαγωγές υπόπτων και βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση

Τέσσερα ΑΤΜ σε διάφορες περιοχές της πόλης… πλήρωσαν την διαμαρτυρία ομάδας αναρχικών για την καταδίκη του αναρχικού Τάσου Θεοφίλου, από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων με ποινή κάθειρξης 25 χρόνων κατά συγχώνευση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια, χωρίς αναστολή, κρίνοντάς τον ένοχο για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας τράπεζας στην Νάουσα της Πάρου, τον Αύγουστο του 2012.

Έσπασαν 4 ΑΤΜ γράφοντας συνθήματα συμπαράστασης στον Θεοφίλου

Σύμφωνα με την αστυνομία η ομάδα των αναρχικών «έδρασε» σπάζοντας 4 ΑΤΜ και συγκεκριμένα της Πειραιώς στην κεντρική πλατεία, τα 2 στην Πολυτεχνική Σχολή καθώς και ένα της Alpha Bank στην οδό Λευκίππου. Με αιχμηρά αντικείμενα έσπασαν τις οθόνες των ΑΤΜ θέτοντάς τα εκτός λειτουργίας έγραψαν συνθήματα και έριξαν μπογιές. Τα επεισόδια αυτά πραγματοποιήθηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου αλλά και χθες το πρωί στην Λευκίππου. Οι αστυνομικοί δεν σχετίζουν τις πράξεις των αναρχικών ως αντίδραση για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη. Έγιναν προσαγωγές υπόπτων και βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση. Aρκετοί Ξανθιώτες που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα συγκεκριμένα ΑΤΜ την Δευτέρα το πρωί διαπίστωσαν τις καταστροφές και αναγκάστηκαν να ψάχνουν για να βρουν ΑΤΜ και να εξυπηρετηθούν.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…