Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τραυματίστηκαν διακινητές και μετανάστες σε καταδίωξη στην Εγνατία

Τραυματίστηκαν διακινητές και μετανάστες σε καταδίωξη στην Εγνατία

0
katadioxi astynomikoi

O 17χρονος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τους αστυνομικούς και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσκρούοντας σε προστατευτικές μπάρες

Ελαφρά τραυματίστηκαν οι έξι διακινούμενοι που έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από το Νοσοκομείο και πήραν εξιτήριο

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 17 και 28 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 17χρονο και συνοδηγό τον 28χρονο, αλλά ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Ο 17χρονος, στην προσπάθειά του να διαφύγει, επιχείρησε να εξέλθει από την Εγνατία Οδό στον κόμβο Εξοχής, όπου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενους αγρούς.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν τους μετανάστες.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Από αυτούς οι διακινούμενοι εξήλθαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δύο διακινητές νοσηλεύτηκαν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…