Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή Λουτσέσκου στην Ξάνθη και την επόμενη σεζόν

Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή Λουτσέσκου στην Ξάνθη και την επόμενη σεζόν

0
panopoulos lucesku

Προσωπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον Ρουμάνο τεχνικό να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ξανθιώτικη ομάδα

Τριήμερο ρεπό για τους παίκτες και επιστροφή τη Δευτέρα στις προπονήσεις ενόψει της συνέχειας

«Πρόεδρε ξέρεις ότι μου αρέσει εδώ και δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά δεν μπορώ να μείνω μετά το καλοκαίρι». Αυτά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» τα πρώτα λόγια που είπε ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χρήστο Πανόπουλο, στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι δυο τους στην Αθήνα.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό οι δύο άνδρες να συζητήσουν την ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του Ρουμάνου τεχνικού με την ξανθιώτικη ομάδα, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο ο Ρουμάνος αν και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στην πόλη και την ομάδα, όσο και με τη συνεργασία με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αλλά και τα μέλη του τεχνικού τιμ, δεν είναι διατεθειμένος να επεκτείνει την παραμονή του στην Ξάνθη και είναι έτοιμος για… μετακόμιση. Ο λόγος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι προσωπικός και αφορά πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου του Λουτσέσκου που βρίσκεται στο Βουκουρέστι, με τον Ραζβάν να επιθυμεί να βρεθεί σε πόλη όπου υπάρχει αεροδρόμιο ώστε αυτόματα να δίνεται η ευκαιρία για άμεση μετάβαση του στη Ρουμανία, εφόσον χρειάζεται.

Ως γνωστόν οι σχέσεις ανάμεσα στους Χρ. Πανόπουλο – Ρ. Λουτσέσκου είναι άψογες και η συζήτηση που είχαν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας κράτησε αρκετή ώρα, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να προσπαθεί να βοηθήσει στο να βρεθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε, όμως όπως φαίνεται αυτό δεν κατέστη εφικτό κι έτσι ο Ρουμάνος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Ξάνθης μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της ξανθιώτικης ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, από την επόμενη σεζόν.

Την ίδια στιγμή, σε χθεσινό της δημοσίευμα η sportday ανέφερε ότι η Ξάνθη έχει ήδη εστιάσει σε ορισμένες περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Λουτσέσκου, με τον Γιάννη Πετράκη – του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν – να βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα, αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι σίγουρο μιας και ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη στους Γιαννιώτες για το ενδεχόμενο παραμονής του στους «Ζωσιμάδες».

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες της ασκήσεις πριν το τριήμερο ρεπό της πραγματοποίησε χθες το πρωί στο προπονητήριο η ξανθιώτικη ομάδα. Ασκήσεις ενδυνάμωσης και προθέρμανσης στο ξεκίνημα, τακτική και τελειώματα φάσεων με πίεση στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων στη συνέχεια, περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγες μέρες πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και από την Δευτέρα θα επιστρέψουν ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας για την επόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, το Σάββατο 1 Απριλίου.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έφτασε στην Αθήνα το τρόπαιο του Europa Conference League!

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα του̷…