Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων την Τρίτη στην Ξάνθη

Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων την Τρίτη στην Ξάνθη

0
kleftis

Άνοιξαν τρία εστιατόρια της πόλης –Συνελήφθη 35χρονος σεσημασμένος για δύο απόπειρες κλοπής

Οδηγός αυτοκινήτου έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 3 άτομα εγκαταλείποντας τα – Συνελήφθη- Οι τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους

Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών δέχτηκαν επιχειρήσεις της πόλης μας την νύχτα της Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης 7 Φεβρουαρίου. Παράλληλα την ίδια μέρα το απόγευμα οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου παρασύροντας 3 άτομα χωρίς να σταματήσει να τους παράσχει βοήθεια.

Η νύχτα των διαρρήξεων στην Ξάνθη

Τριπλό «χτύπημα» στην εστίαση της πόλης κατάφεραν μια συμμορία δραστών ανοίγοντας τρία εστιατόρια το ένα μετά το άλλο. Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «ΒΙΩΝ» κ. Δημήτρης Καρπούζης ειδοποιήθηκε από την security του καταστήματός του ότι χτύπησε ο συναγερμός. Όταν πήγε στο εστιατόριό του βγήκε την αστυνομία να κάνει αυτοψία και να συλλέγει στοιχεία. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες μπήκαν από την οροφή του πρώτου ορόφου και πρόλαβαν να πάρουν δύο τηλεοράσεις, ενώ έσπασαν την ταμιακή μηχανή όπου βρήκαν πολύ λίγα χρήματα ώσπου χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή. Το κατάστημα του κ. Καρπούζη έχει πέσει θύμα κλοπής και πριν δύο χρόνια. Το αυτό συνέβη και στο εστιατόριο «Κτήμα». Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης κ. Κουμουλίδης ακόμη δεν έχει καταγράψει τις καταστροφές καθώς οι δράστες στην μανία τους να βρουν χρήματα προφανώς, έσπασαν συρτάρια, σκόρπισαν έγγραφα και φεύγοντας πήραν μαζί τους ένα laptop. Επίσης την ίδια νύχτα άνοιξαν και ψητοπωλείο στην οδό Ηρώων στο κέντρο της πόλης.

Και 2 απόπειρες κλοπής την Τρίτη από 35χρονο σεσημασμένο – Τον συνέλαβαν

Στο μεταξύ ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 35χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, το βράδυ της 6-2-2017, αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο καταστήματα της πόλης, προκαλώντας φθορές σε αυτά, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις πράξεις του.Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, το οποίο και κατασχέθηκε. Σημειώνεται ότι σε βάρος του 35χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Οδηγός αυτοκινήτου έπεσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 3 άτομα εγκαταλείποντας τα

Παράλληλα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε ο απόγευμα της ίδιας μέρας. Συγκεκριμένα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Καβάλας οδηγός αυτοκινήτου για άγνωστη αιτία έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στην οποία περίμεναν 10 εργαζόμενοι της Sunlight για να πάνε στην δουλειά τους. Ο οδηγός παρέσυρε 3 εργαζόμενους και τους εγκατέλειψε αβοήθητους. Οι συνάδελφοί τους ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και την αστυνομία και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Εξετάστηκαν από τους γιατρούς και ο ένας φέρει κάταγμα στο πόδι ενώ οι δύο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα και συνέλαβαν τον οδηγό.Τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία της Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…