Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 23 προσλήψεις ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Ξάνθης

23 προσλήψεις ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Ξάνθης

0
nosokomeio

Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ενημερώνει ότι δυνάμει του ειδικού προγράμματος απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας (ν.4430/2016 άρθρο 64, ΦΕΚ 205/2016 τ.Α), έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00. Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα 12 μηνών. Οι θέσεις που αφορούν το Νοσοκομείο Ξάνθης έχουν ως εξής:

Κλάδος – Ειδικότητα

Αριθμός Προσλήψεων

ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων

2

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής

3

ΠΕ Φυσικών – Ακτινοφυσικών Ιατρικής

1

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού

2

ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων

2

ΤΕ Μαιών – Μαιευτών

3

ΤΕ Νοσηλευτικής

5

ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας

2

ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού (Μετ. ασθενών)

3

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες από τον ιστότοπο του ΟΑΕΔ σχετικά με τους δικαιούχους, τα δικαιολογητικά και το σύστημα επιλογής.

Αρχές του έτους πιάνουν δουλειά οι επιτυχόντες στην Κοινωφελή εργασία του δήμου Ξάνθης

Ελέγχονται τα δικαιολογητικά τους

Στην φάση του ελέγχου των δικαιολογητικών από το αρμόδιο τμήμα του δήμου Ξάνθης, τα οποία υποβάλλουν όσοι επιτυχόντες στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του δήμου Ξάνθης έχουν λάβει παραπεμπτικά από τον ΟΑΕΔ. Όσοι έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αφού αυτά περάσουν τον έλεγχο γνησιότητας αναμένεται αρχές του έτους να αρχίσουν να δουλεύουν, σύμφωνα με πληροφορίες από το αρμόδιο τμήμα.

Προσλήψεις καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Ξάνθης

Ο δήμος Ξάνθης με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου ενέκρινε την πρόσληψη Καθηγητών προκειμένου να λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξάνθης. Οι καθηγητές θα προσληφθούν με συμβάσεις έργου. Ο αριθμός των προσληφθέντων θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον των μαθητών.

23.000 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους σε 274 δήμους

Ξεκινάει άμεσα -εντός των επόμενων ημερών- η υποβολή αιτήσεων στο μεγάλο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για 23.000 ανέργους σε 274 δήμους. Πρόκειται για την τρίτη φάση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για όλους τους δήμους της χώρας, από τους οποίους, ωστόσο, εξαιρούνται οι 51 εκείνοι δήμοι που συμμετείχαν στις δύο πρώτες φάσεις του προγράμματος. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια οκτώ μηνών και στοχεύει στην επανασύνδεση των μακροχρόνια ανέργων και των ευάλωτων ομάδων με την αγορά εργασίας, τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανέργων αλλά και τη σύζευξη των παραγωγικών ικανοτήτων των ανέργων με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Όσο για το κονδύλι που επιβαρύνει τον Οργανισμό για την υλοποίησή του μέσα στο 2017, ανέρχεται σε 60.115.376 ευρώ για τη δράση της απασχόλησης και 8.978.400 ευρώ για την κατάρτιση.

Προϋποθέσεις

Ωφελούμενοι της δράσης είναι Έλληνες πολίτες, πολίτες κρατών-μελών της ΕΕ, Βορειοηπειρώτες, ομογενείς και ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους, καθώς και εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ. Θα πρέπει, δε, να ανήκουν σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

• Μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ,

• μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς,

• μακροχρόνια άνεργοι,

• άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ,

• άνω των 29 ετών,

• ΑμΕΑ, και

• δικαιούχοι Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Οι αποδοχές

Το μισθολογικό κόστος που θα προκύψει από την απασχόληση των ανέργων θα καλύπτεται από τον ΟΑΕΔ, όπως και το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών. Ειδικότερα, το μισθολογικό κόστος που προβλέπεται για κάθε ωφελούμενο αντιστοιχεί σε 19,81 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 495,25 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας 25 ετών και άνω, και σε 17,27 ευρώ ημερησίως και όχι περισσότερα από 431,75 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους ηλικίας κάτω των 25 ετών. Οι ωφελούμενοι θα απολαμβάνουν πλήρους ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, υπαγόμενοι στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ-ΕΤΕΑ, με εξαίρεση ωφελούμενους ασφαλισμένους μετά την 01.01.1993, που λόγω ιδιότητας ή άσκησης δραστηριότητας υπάγονται στην ασφάλιση του ΕΤΑΑ, για τους οποίους οι εισφορές αποδίδονται στους αντίστοιχους τομείς ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ και ΤΑΝ των κλάδων κύριας και επικουρικής ασφάλισης του ΕΤΑΑ.Η ηλεκτρονική αίτηση θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για 10.000 προσλήψεις

Έως την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για την ΑΜΘ

Μόλις άρχισε η υποβολή αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας από 30 έως 49 ετών. Το πρόγραμμα διεξάγεται σε δύο φάσεις, καθώς η υποβολή αιτήσεων διαφέρει ανά ομάδες Περιφερειακών Ενοτήτων. Συγκεκριμένα:

• Έως τις 27 Δεκεμβρίου (σ.σ.: από τις 12 Δεκεμβρίου) θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις χρηματοδότησης για τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου, ενώ

• Έως την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις στις υπόλοιπες Περιφέρειες: Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης.

Τα κριτήρια

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, αλλά και μακροχρόνια άνεργοι, δηλαδή εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών μέχρι την υπόδειξή τους. Ο Οργανισμός υποχρεούται να καταβάλει στις επιχειρήσεις ποσό ύψους 15 ευρώ ημερησίως, για ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του από τρεις έως και δώδεκα μήνες, και 18 ευρώ για μακροχρόνια ανέργους. Η επιχορήγηση των επιχειρήσεων για κάθε προσλαμβανόμενο θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψής του και θα καταβάλλεται για το διάστημα 12 μηνών.

204 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα

Ανακοινώθηκαν 204 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα!

Aναλυτικά:

Δίπλωμα ΙΕΚ (10 θέσεις)

Απόφοιτος Λυκείου (30 θέσεις)

Επιστήμες Μηχανικών (27 θέσεις)

Επιστήμη Πληροφορικής (38 θέσεις)

Οικονομικές Επιστήμες (30 θέσεις)

Επιστήμες Επικοινωνίας (2 θέσεις)

Νομική Επιστήμη (5 θέσεις)

Επιστήμες Υγείας (4 θέσεις)

Γεωπονικές Επιστήμες (2 θέσεις)

Πολιτικές Επιστήμες (1 θέση)

Θετικές Επιστήμες (3 θέσεις)

Παιδαγωγικές Επιστήμες (4 θέσεις)

Ανθρωπιστικές Επιστήμες (3 θέσεις)

Επιστήμες Αθλητισμού (1 θέση)

Τέχνες (1 θέση)

Ιατρική Επιστήμη (1 θέση)

Επιστήμες Διοίκησης (39 θέσεις)

Τουριστικές Επιστήμες (11 θέσεις)

Υπόλοιπες Επιστήμες (8 θέσεις)

Αναλυτικές πληροφορίες για τις περιοχές που αφορούν στο site του Δ.Π.Θ.: www.career.duth.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…