Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 8,7 γραμμάρια κάνναβης στο σπίτι 55χρονου στο Σούνιο

8,7 γραμμάρια κάνναβης στο σπίτι 55χρονου στο Σούνιο

0
astynomia peripoliko-empros

Τρεις συλλήψεις για μικρές ποσότητες κάνναβης στην ΑΜΘ και μία για μικροποσότητα ηρωίνης στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν την Τετάρτη, στους νομούς Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τέσσερα άτομα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας 55, 47, 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το πρωί, στο Σούνιο, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του του, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8,7 γραμμαρίων. Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) σύριγγα που περιείχε μικροποσότητα διαλύματος ηρωίνης.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, στη Δράμα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,7 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη.

Στην τέταρτη περίπτωση, το απόγευμα εκείνης της ημέρας, στην Καβάλα, συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…