Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στην πόρτα της… εξόδου από την Ξάνθη ο Σκούρτης!

Στην πόρτα της… εξόδου από την Ξάνθη ο Σκούρτης!

0
skourtis-v

Έχει επαφές με ΟΦΗ για το ενδεχόμενο μεταγραφής του εκεί σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ηρακλείου

Την πόρτα της… εξόδου θα περάσει όπως όλα δείχνουν ο επιθετικός της Ξάνθης Βασίλης Σκούρτης, ο οποίος φαίνεται πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Σκούρτης ήταν… άφαντος στην πρώτη επίσημη προπόνηση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια για να έχει επαφές με συλλόγους ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα χθες δημοσιεύματα από ΜΜΕ του Ηρακλείου ανέφεραν ότι ο 24χρονος επιθετικός είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν στον ΟΦΗ για τη γραμμή κρούσης, μετά το «διαζύγιο» με τον Αλέξη Περογαμβράκη.

Ο διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ19 και Κ21 της Αλβανίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρσι αγωνίσθηκε στην Ξάνθη (12 συμμετοχές), έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΟΦΗ και είναι πιθανό τις προσεχείς ημέρες θα γίνει επίσημη κρούση για την απόκτησή του.

Ο Σκούρτης είχε στο παρελθόν ένα εξαιρετικά σύντομο πέρασμα από την Κρήτη και συγκεκριμένα τον Πλατανιά την περίοδο 2011-2012, όταν η χανιώτικη ομάδα αγωνιζόταν στη Football League.

Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες Νέων του Άγιαξ, της Λάτσιο και του ΟΣΦΠ, ενώ επαγγελματικά έχει παίξει σε Πανιώνιο, Θρασύβουλο, Βιγιαβερντένσε (Πορτογαλία), Τοντέλα (Πορτογαλία), Ρόντα (Ολλανδία), Νίκη Βόλου, Αστέρα Τρίπολης και πέρσι στην Ξάνθη.

Τα ίδια ΜΜΕ από την Κρήτη αναφέρουν εξάλλου ότι ο ΟΦΗ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 36χρονο τερματοφύλακα Λουΐτζι Τσέναμο, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Νιόπλια, καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ατρόμητο, ενώ στην περσινή σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της Ξάνθης, μένοντας ελεύθερος με το τέλος της σεζόν.

Να σημειώσουμε ότι εφ’ όσον οι παραπάνω παίκτες ολοκληρώσουν με θετική κατάληξη τις μεταγραφές τους στον Ο.Φ.Η., εκεί θα βρουν έναν ακόμη πρώην παίκτη της Ξάνθης, τον Δημήτρη Κομεσίδη ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Λάρισα και με το τέλος της σεζόν συμφώνησε με την κρητική ομάδα.

Απομένει να δούμε εάν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σκούρτη στον Ο.Φ.Η. και, εάν σε αυτή την περίπτωση η Ξάνθη κινηθεί για ακόμη έναν επιθετικό, μιας και οι διαθέσιμοι παίκτες για τη «γραμμή κρούσης» της ξανθιώτικης ομάδας αυτή τη στιγμή είναι οι Χαμζά Γκιουνές, Αντώνης Ράνος και οι νεαροί Φασίδης και Κρίστοφερ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…