Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Ταξίδεψε οδικώς χθες για το Αγρίνιο περνώντας τα μπλόκα των αγροτών

Skoda Ξάνθη: Ταξίδεψε οδικώς χθες για το Αγρίνιο περνώντας τα μπλόκα των αγροτών

0
leoforeioxanthi2

Μία ημέρα νωρίτερα αναχώρησε η αποστολή για την αποφυγή ταλαιπωρίας

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που κλήθηκαν από τον Λουτσέσκου ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον Παναιτωλικό

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από χθες η αποστολή της Skoda Ξάνθη, όπου θα διανυκτερεύσει δύο βράδια, ολοκληρώνοντας εκεί την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Εξάλλου για το συγκεκριμένο ματς είχε προγραμματιστεί μετάβαση της αποστολής οδικώς και οι ιθύνοντες της ξανθιώτικης ομάδας, για την αποφυγή επιπλέον ταλαιπωρίας αποφάσισαν να αναχωρήσουν κατά μία ημέρα νωρίτερα στον προορισμό τους για δύο λόγους.

Ο ένας αφορούσε το μακρινό ταξίδι μέσω της Εγνατίας Οδού έως τα Ιωάννινα και από εκεί προς την πόλη του Αγρινίου, διαδρομή που συνολικά ξεπερνάει τις 9 ώρες με το λεωφορείο και θα υπήρχε η ανάλογη κούραση στους παίκτες. Έτσι, σε περίπτωση που η αποστολή αναχωρούσε σήμερα το πρωί και θα έφτανε αργά το απόγευμα, θα μεσολαβούσε μόλις ένα βράδυ για την ξεκούραση των παικτών. Με την αναχώρηση να γίνεται νωρίτερα, τα μέλη της αποστολής θα είχαν χρόνο για ανάπαυση χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο στο Αγρίνιο, ενώ θα έχουν την ευκαιρία για να κάνουν το καθιερωμένο χαλάρωμα/προπόνηση εκεί σήμερα και να διανυκτερεύσουν και σήμερα το βράδυ, ώστε οι παίκτες να λάβουν και τις τελευταίες οδηγίες από τον Λουτσέσκου.

Άνοιξαν τα μπλόκα για να περάσει η αποστολή της Skoda Ξάνθη

Ο 2ος λόγος, που ήταν και ο πιο… απρόβλεπτος, αφορά τα μπλόκα των αγροτών σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου. Με τις ενέργειες στις κινητοποιήσεις να μην είναι σαφείς και ξεκάθαρες, υπήρχε μία επιφύλαξη στο αν θα μπορούσαν να περάσουν με ευκολία τα διάφορα μπλόκα που θα συναντούσαν.

Ωστόσο κατόπιν ενεργειών της διοίκησης της ξανθιώτικης ΠΑΕ με εκπροσώπους των μπλόκων, έγινε δεκτό αίτημα της Skoda Ξάνθη και η διέλευση του λεωφορείου της αποστολής έγινε χθες χωρίς προβλήματα από τα σημεία με τα σταθμευμένα τρακτέρ.

Μάλιστα για την κατανόηση που υπήρξε από πλευράς αγροτών και τη συνεργασία, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σε χθεσινή της ανακοίνωση ευχαριστούσε αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ευχαριστεί τους αγρότες για την διευκόλυνση που της παρείχαν, όπου αυτή συνάντησε μπλόκα κατά την μετάβασή της οδικώς στο Αγρίνιο»!

Προπονήθηκε το πρωί και αναχώρησε για το Αγρίνιο

Στην τελευταία προπόνηση επί… ξανθιώτικου εδάφους, πριν το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό, οι ασκήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα κι έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε στη διάθεση του όλους τους παίκτες, εκτός των δύο τιμωρημένων (λόγω καρτών), Μπέρτου και Μπαξεβανίδη.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση που έγινε στο προπονητήριο των Πηγαδίων το πρωί της Πέμπτης τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, βγήκαν στα βοηθητικά γήπεδα για το κύριο μέρος της προπόνησης. Σε αυτό δούλεψαν επάνω σε ασκήσεις τακτικής με τους παίκτες να χωρίζονται σε υπο-ομάδες και να δουλεύουν σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας, της επιθετικής ανάπτυξης και στα τελειώματα φάσεων.

Ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή που αναχώρησε οδικώς για το Αγρίνιο φτάνοντας εκεί αργά το απόγευμα.

* Διαιτητής του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League στο γήπεδο του Παναιτωλικού θα είναι ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Τουμπακάρη (1ος – ΕΠΣ Αθηνών) – Αντώνη Δίπλαρη (2ος – ΕΠΣ Καρδίτσας) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Γιώργος Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Βοιωτίας.

** Πιθανή 11άδα: Ζαρόπουλος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Ορφανίδης, Νιέτο, Σολτάνι, Καπετάνος.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για τον ημιτελικό του Conference League

Σήμερα το βράδυ Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλατο απόψε το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη …