Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Εγκρίνεται σήμερα το ετήσιο πρόγραμμα δράσης της ΠΑΜΘ

Εγκρίνεται σήμερα το ετήσιο πρόγραμμα δράσης της ΠΑΜΘ

0
perifereiako andipolitefsi

Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στις 18.30

Θα τεθεί το θέμα της υποστήριξης της πρότασης για την υιοθέτηση του Αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης ως σύμβολου νίκης των Ευρωπαϊκών αξιών και της ΕλληνοΓαλλικής Φιλίας

Συνεδριάζει σήμερα στις 18.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) στην Κομοτηνή το περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Θα προηγηθούν οι ανακοινώσεις του προέδρου και του περιφερειάρχη και θα ακολουθήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που είναι τα παρακάτω:

1.1. Υποστήριξη της πρότασης για την υιοθέτηση του Αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης ως σύμβολου νίκης των Ευρωπαϊκών αξιών και της ΕλληνοΓαλλικής Φιλίας .

2 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2.1 Εγκριση προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

2.2 Έγκριση έκδοσης απόφασης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το έργο: «Κατασκευή   δικτύου αποχέτευσης ομβρίων σε οικισμούς Δ.Ε Θερμών » που εκτελείται από το Δ. Μύκης.

2.3 Έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων πέραν του εθνικού πλαισίου ωραρίου την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στην πόλη της Ξάνθης.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

3.1 Έγκριση σχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Μ.Υ. , της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος για την ένταξη της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Ετοιμότητας για την Αντιμετώπιση των Πλημμυρών EFAS (European Floods Awareness System)

3.2 Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού , της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , του Δήμου Καβάλας και της Δημοτικής Θεατρικής Κοινωφελής Επιχείρησης Καβάλας (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ) .

4.ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Π.Σ.

4.1 Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση επιτροπής α) πολυσύχναστων   παραλιών- λουτρικών εγκαταστάσεων β) χορήγηση αδειών εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, αρμοδιότητας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

4.2 Oρισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων, αρμοδιότητας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

5. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

5.1 Επικύρωση τoυ απομαγνητοφωνημένου πρακτικού 1ης συνεδρίασης έτους 2016 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΜΘ.

Έγκριση ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έτους 2016.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…