Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Θρήνος στην Μάνδρα για το 21χρονο

Θρήνος στην Μάνδρα για το 21χρονο

0
troxaio 2

Βγήκε με τους φίλους του να διασκεδάσει κι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη

Δεν κινδυνεύει η ζωή των δύο 20χρονων φίλων του

Θρήνος στην κοινωνία της Μάνδρας από τον ανεπάντεχο θάνατο σε τροχαίο ενός δικού της παιδιού του 21χρονου Μάριου Μπακαλίδη που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα…

Βγήκε με τους φίλους του να διασκεδάσει κι έχασε τη ζωή του

Ο νεαρός Μάριος διέμενε στην Θεσσαλονίκη με τους γονείς του όπου φοιτούσε στο Τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ. Επισκεπτόταν όμως τη γενέτειρά του σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Το μοιραίο Σάββατο της 23ης Ιανουαρίου βγήκε από νωρίς με τους δύο 20χρονους φίλους να διασκεδάσει. Επιστρέφοντας στο χωριό τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής , επέλεξαν το παραλιακό δρόμο. Για άγνωστους λόγους – όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο – το αυτοκίνητο εξετράπη της πορεία του στο 27ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – παραλίας Αβδήρων, προσέκρουσε σε δέντρο και ανετράπη.

Ακαριαίος ο θάνατος του 21χρονου – Δεν κινδυνεύει η ζωή των 20χρονων

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον 20χορνο που ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Ο 21χρονος οδηγός καθώς και ο 20χρονος συνοδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 21χορνου ήταν ακαριαίος. Στο σημείο του δυστυχήματος προσήλθε η Πυροσβεστική με ένα όχημα και τρεις άνδρες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους δύο νέους.

Ο 21χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο νοσοκομείο επίσης κατέληξαν και οι δύο φίλοι του τραυματισμένοι και νοσηλεύονται χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Για τις συνθήκες και τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωής νέο παλληκάρι διενεργείται προανάκριση ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση. Να σημειώσουμε ότι ο 21χρονος είχε θεραπευτεί από μια πολύ σοβαρή ασθένεια στην νηπιακή του ηλικία και έμελλε να φύγει στην νεανική του από τροχαίο! Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Μάνδρα.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…