Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 17χρονος τσαντάκιας με λεία 400 ευρώ

17χρονος τσαντάκιας με λεία 400 ευρώ

0
tsantakides

Χτύπησε 21χρονη που οδηγούσε μοτοσυκλέτα – Συνελήφθη μετά από λίγες ώρες χωρίς τα λεφτά!

Πριν ένα μήνα δραπέτευσε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου

Φτερά έκαναν 400 ευρώ από την τσάντα 21χρονης που έπεσε θύμα ληστεία από 17χρονο το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου. Όμως όσο άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας που προχώρησε στη σύλληψή του μετά από λίγες ώρες την ίδια μέρα τόσο άμεση ήταν και η δράση του νεαρού που τα …ξόδεψε και έτσι πάνω του βρέθηκε μόνο η τσάντα! Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές της Ξάνθης ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πριν ένα μήνα είχε δραπετεύσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν.

Εξιχνιάστηκε άμεσα αρπαγή τσάντας 21χρονης

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το αστυνομικό δελτίο, ο δράστης, το μεσημέρι της 4ης Δεκεμβρίου προσέγγισε την 21χρονη, η οποία επέβαινε σε δίκυκλο όχημα και αφαίρεσε από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.   Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες κατά τη διάρκεια των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 17χρονου, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μόνο η αφαιρεθείσα τσάντα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ την 5-11-2015 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν.

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…