Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Στην Ξάνθη συνελήφθη ανήλικος που διέρρηξε σπίτι στην Καβάλα

Στην Ξάνθη συνελήφθη ανήλικος που διέρρηξε σπίτι στην Καβάλα

0
diariktis

Μαζί με συνομήλικό του μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν 1.000 ευρώ. Σεσημασμένοι και οι δύο, ο ένας δεν εντοπίστηκε και αναζητείται

Συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 17χρονος κατηγορούμενος για κλοπή από σπίτι. Στη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας περιλαμβάνεται ένας ακόμη 17χρονος, κατηγορούμενος ως συνεργός.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανήλικο γιατί την προηγούμενη ημέρα ενεργώντας από κοινού με τον συνομήλικό του, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε, διέρρηξαν σπίτι στην Καβάλα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Επισημαίνεται ότι ο δεύτερος 17χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και κλοπές, ενώ την 15-6-2015 διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν και έκτοτε αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…