Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συνάντηση μετά από 50 χρόνια

Συνάντηση μετά από 50 χρόνια

0
ekklisiastiki-sxoli

Απόφοιτοι Μαθητές της Εκκλησιαστικής Σχολής γιορτάζουν το Ιωβηλαίο

Τιμούν τη Σχολή το διήμερο 7 και 8 Νοεμβρίου οι απόφοιτοι του 1965

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΑΝΤΑΜΩΜΑ των αποφοίτων μαθητών του έτους 1965 της (τότε) 7τάξιας Εκκλησιαστικής Σχολής Ξάνθης (σήμερα Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης).

Η σύναξη της 7ης και 8ης Νοεμβρίου 2015 θα γίνει στην Ι. Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, έδρα από το 1945 μέχρι και σήμερα της Εκκλησιαστικής Σχολής, ημέρα της γιορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστατών των μαθητών και της Σχολής (εσαεί) από ιδρύσεώς της.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ πως στις ιερές ακολουθίες του Εσπερινού και της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, θα συμμετάσχουν στις ψαλμωδίες οι πρωτοψάλτες Ιερών Ναών: Κετσετζής Φώτιος, Ζαϊτίδης Δημήτριος, Μουζουρίδης Χαρ., Τοκλατλίδης Σ., όλοι απόφοιτοι της σχολής.

Τέλος, στην αίθουσα εκδηλώσεων του διδακτηρίου της Σχολής θα μιλήσει στους συμμαθητές του και αποφοίτους ο Αλεξανδρίδης Χρήστος, συνταξιούχος πια Φιλόλογος καθηγητής και πρώην Διευθυντής Λυκείου στην πόλη της Καλαμάτας, όπου και διαμένει μόνιμα (αν και κατάγεται από τη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης.)

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…