Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Α. Κοντός

Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Α. Κοντός

0
kondos micro

«Όλοι τους είναι άξιοι…», δηλώνει στο «Ε»

Στην Ξάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη – Συνάντηση με Ζαγναφέρη

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η ΝΔ με τους 4 υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος να θέτουν σε εφαρμογή την στρατηγική τους προκειμένου να πείσουν για το ποιος είναι κατάλληλος για νέος αρχηγός του κόμματος.

Στην Ξάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης την Πέμπτη – Συνάντηση με Ζαγναφέρη

Την τιμητική της είχε η Βόρεια Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους επέλεξαν να ξεκινήσουν την εκστρατεία του απ’ αυτή. Ειδικότερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Βέροια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όργωσε απ’ άκρου εις άκρον τον Έβρο, ο δε Άδωνις Γεωργιάδης ήταν στην Χαλκιδική. Ο κ. Γεωργιάδης θα συνεχίσει την περιοδεία του με επίσκεψη σήμερα στην Καβάλα και την Πέμπτη στην Ξάνθη όπου στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη.

Κοντός: «Όλοι τους είναι άξιοι…»

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο πρώην υπουργός κ. Αλέξανδρος Κοντός αναφορικά με το ποιον στηρίζει: «Υποστηρίζω την ΝΔ. Όλοι τους είναι άξιοι » , ήταν η λακωνική του δήλωση στο «Ε». Η στάση αυτή του κ. Κοντού να μην τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά δεδομένου ότι το καραμανλικό μπλοκ έχει τηχθεί υπέρ του κ. Μεϊμαράκη . Επίσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ανέλαβε συντονιστής υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης κ. Γιώργος Ιγνατιάδης υπέγραψε την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…