Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 44.000 € αλληλεγγύης με το Κοινωνικό Λαχείο Ξάνθης 2015

44.000 € αλληλεγγύης με το Κοινωνικό Λαχείο Ξάνθης 2015

0
kardia allileggyi

Κληρώθηκαν οι τυχεροί λαχνοί μέσω της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου

Ευχαριστίες για τη συμμετοχή και υποστήριξη από τους διοργανωτές, σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης, Γηροκομείο Ξάνθης και Γυναίκες της Αγάπης

Οι τυχεροί αριθμοί του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2015 προέκυψαν από την 43η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 27ης Οκτωβρίου 2015. Οι οκτώ τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα είναι οι κάτωθι:

1ος Αριθμός : 12558, ο οποίος κερδίζει ένα μηχανάκι Daytona Sprinter 125cc

2ος Αριθμός :52455, ο οποίος κερδίζει έναν ηλιακό θερμοσίφωνα aelios 120L,επιλεκτ.συλλέκτης από το κατάστημα «ΠΗΓΗ ΑΕ-Πασχάλης Γιώρας»

3ος Αριθμός : 68371, ο οποίος κερδίζει μια τετραήμερη διαμονή δύο ατόμων στο ξενοδοχείο Pillion Terra

4ος Αριθμός : 4498, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή επίπλων αξίας 350€ «3shops Δαστερίδηςς»

5ος Αριθμός : 28428, ο οποίος κερδίζει ένα ποδήλατο Ballistic Coaster 1.0 lady

6ος Αριθμός : 35315, ο οποίος κερδίζει ένα ποδήλατο Ballistic Coaster 1.0

7ος Αριθμός : 42681, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 250,00€ από το κατάστημα «Forthnet» Ξάνθης

8ος Αριθμός : 59602, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 200,00€ από το κατάστημα «Λητώ» Ξάνθης

Ο πρώτος τυχερός κερδίζει και ένα κράνος δωρεά από την εταιρία –χορηγό Καρανικολάου Γ. & Χ. ΙΚΕ.

Οι διοργανωτές φορείς, ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης «η Αγάπη», το Γηροκομείο Ξάνθης και η Επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης», ευχαριστούν όλους όσους συμπαραστάθηκαν και συνέδραμαν και φέτος στη διεξαγωγή της λαχειοφόρου, αφού «μεσούσης μιας έντονης οικονομικής κρίσης και δυσπραγίας ιδίως τους τελευταίους μήνες, πολλοί συμπολίτες μας, επιχειρήσεις, σύλλογοι, σωματεία και φορείς διέθεσαν έστω και ένα ευρώ προκειμένου να ενισχυθούν οι δράσεις της «αγάπης» και των συμμετεχόντων φορέων». Ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται και για φέτος επιτυχές το εγχείρημα συμμετοχής. Από την καταμέτρηση των πωληθέντων και την επιστροφή και συμφωνία των αδιάθετων λαχνών προέκυψε ότι διατέθηκαν συνολικά από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, 44.083 λαχεία του ενός ευρώ, σε μια συνολική έκδοση 80.000 λαχνών (όλη η αντίστοιχη σειρά του Λαϊκού Λαχείου) και είναι σημαντικό που χιλιάδες συμπολίτες μας συνέδραμαν έστω και με ένα ευρώ στην ενίσχυση των δράσεων και του έργου των φορέων.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές: «εκεί που τις περισσότερες φορές το επίσημο κράτος απουσιάζει στο να συνδράμει και υποστηρίξει οικονομικά τους φορείς που πραγματικά προσφέρουν , ενώ αντίστοιχα διάφοροι λυμαίνονταν εδώ και δεκαετίες τα χρήματα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι ίδιοι οι οργανωμένοι εθελοντές και οι απλοί πολίτες αναλαμβάνουν τις πρωτοβουλίες προκειμένου να συνεχίζουν και να ενισχύονται διαρκώς οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που προσφέρουν στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία» και προσθέτουν ότι: «η λαχειοφόρος της «ΑΓΑΠΗΣ» και το Κοινωνικό Λαχείο Ξάνθης έρχονται να συμπληρώσουν όσο μπορούν αυτό το κενό χρηματοδότησης των φορέων μας»

Οι τυχεροί κάτοχοι των αντίστοιχων λαχνών θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλ.6946044278, πρόεδρος κ. Ιωάννης Παπαχρόνης, 6947376701 α’ αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παπαευστρατίου και 6976327377,ταμίας κ. Βέργος Χαλβατζής. Η τελετή παράδοσης και παραλαβής θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες μέρες μέσω των Μ.Μ.Ε. του Νομού μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…