Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Κατασχέθηκαν 730 κιλά ακατάλληλα όστρακα στο Πόρτο Λάγος!

Κατασχέθηκαν 730 κιλά ακατάλληλα όστρακα στο Πόρτο Λάγος!

0
ostraka

50χρονος προόριζε για εμπόριο τα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση όστρακα

Επτακόσια τριάντα κιλά όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, χθες, τις πρωινές ώρες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγος, ενώ συνελήφθη και ένας 50χρονος για μεταφορά Â με σκοπό την πώληση της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.

Συγκεκριμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πόρτο Λάγος και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ν. Ροδόπης, σε έλεγχο, τον οποίο έκαναν στη χερσαία ζώνη του λιμένα Λάγος, διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος ως οδηγός, είχε φορτώσει και  μεταφέρει με το  Ε.Ι.Χ. όχημα του, εικοσιτέσσερις σάκους, που περιείχαν 430 κιλά όστρακα του είδους αχιβάδας, διαστάσεων από 3,0 cm έως 4,0 cm, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 4,5 cm, και δεκαοχτώ σάκους, που περιείχαν 300 κιλά όστρακα του είδους τελίνα, διαστάσεων από 2,0 cm έως 2,5 cm, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 3,0 cm, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Πόρτο Λάγος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το όχημα του 50χρονου και η ποσότητα οστράκων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…