Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ληστεία με την μέθοδο της απασχόλησης μέσα στην Δαγκλή

Ληστεία με την μέθοδο της απασχόλησης μέσα στην Δαγκλή

0
emboriko dagli

Μια γυναίκα με δυο ανήλικα αφαίρεσαν από ηλικιωμένο 600 ευρώ και εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να αντιδράσει

Ο άτυχος άνδρας λίγο νωρίτερα είχε βγάλει από την Τράπεζα αυτό το ποσό και εικάζεται ότι οι δράστες τον παρακολούθησαν και του την «έστησαν»

Απροσμέτρητο ήταν το θράσος μιας γυναίκας Ρομά η οποία ακολουθώντας την μέθοδο της απασχόλησης λήστεψε έναν συνταξιούχο παίρνοντας από την τσέπη του 600 ευρώ που μόλις είχε βγάλει από την Τράπεζα για να περάσει το Πάσχα ο χριστιανός!

Στο κόλπο και δυο ανήλικα που μαζί με την γυναίκα περικύκλωσαν τον συνταξιούχο

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» από την αστυνομία, ο συνταξιούχος διάβαινε την οδό Δαγκλή όταν στο ύψος της στοάς του Εμπορικού Κέντρου Αβέρωφ τον πήραν στο κατόπι μια γυναίκα Ρομά με δυο ανήλικα παιδιά. Τα παιδιά έτρεχαν γύρω του και φώναζαν προκειμένου να του αποσπάσουν την προσοχή ενώ η γυναίκα με επιδεξιότητας του αφαίρεσε το πορτοφόλι. Κατευθείαν και πριν προλάβει να καταλάβει και ν’ αντιδράσει ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος άνδρας λίγο νωρίτερα είχε βγάλει από την Τράπεζα αυτό το ποσό και εικάζεται ότι οι δράστες τον παρακολούθησαν και του την «έστησαν» μέσα στην Δαγκλή που εκείνη την ώρα δεν είχε κόσμο. Κλήθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών με βάση την κατάθεση του ηλικιωμένου.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@emrpos.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…