Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έκαναν «φτερά» οι συντάξεις του ΟΓΑ στα Κιμμέρια

Έκαναν «φτερά» οι συντάξεις του ΟΓΑ στα Κιμμέρια

0
taxydromos

2 άγνωστοι άρπαξαν την τσάντα της ταχυδρόμου μέρα μεσημέρι στο κέντρο του οικισμού

Την τράβηξαν βίαια, άνοιξε και σκορπίστηκαν κάτω χιλιάδες ευρώ –Οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του. Βρήκαν το δίκυκλο 2 ώρες μετά

Θρασύτατη κλοπή διαπράχθηκε την Τετάρτη το πρωί στα Κιμμέρια αναστατώνοντας όλο τον οικισμό. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε δίκυκλο άρπαξαν την τσάντα της ταχυδρόμου και μαζί και 2.900 ευρώ που περιείχε η τσάντα και εξαφανίστηκαν μπρος τα μάτια του κόσμου… που παρακολούθησε εμβρόντητος την σκηνή!

Μετέφερε στην τσάντα τις συντάξεις του ΟΓΑ –Της την είχαν στημένη…

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώθηκαν από τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Καλαϊτζή. Ήταν λίγο πριν τις 12 όταν η υπάλληλος των ΕΛΤΑ αφού πάρκαρε το αυτοκίνητο της κατευθύνθηκε προς την Κοινότητα που βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού. Την ίδια στιγμή δυο άγνωστοι που προφανώς καιροφυλακτούσαν την πλησίασαν και ο ένας της τράβηξε βίαια την τσάντα. Η γυναίκα αντιστάθηκε κρατώντας της γερά, η τσάντα άνοιξε και σκορπίστηκαν κάτω …χιλιάδες ευρώ.

Απ’ τις 30.000 ευρώ που μετέφερε της άρπαξαν 2.900 ευρώ

Συγκεκριμένα η υπάλληλος των ΕΛΤΑ μετέφερε 30.000 ευρώ, που ήταν συντάξεις των συνταξιούχων του ΟΓΑ. Τα 20.000 ευρώ τα άφησε στο αυτοκίνητο και στην τσάντα της είχε τις 10.000. Απ’ αυτά τα περισσότερα σκορπίστηκαν κάτω όταν άνοιξε η τσάντα ενώ έμειναν μέσα 2.900 ευρώ. Αυτά πήραν οι κλέφτες και επιβαίνοντας στο δίκυκλο εξαφανίστηκαν.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με 2 πυρπολικά. Όπως μας ανέφερε ο κ. Καλαϊτζής δυο ώρες αργότερα εντοπίστηκε το δίκυκλο που εγκατέλειψαν οι δράστες, ενώ η Ασφάλεια είναι κοντά στον εντοπισμό και των ιδίων καθώς επίσης και την εξιχνίαση της ένοπλης ληστεία στο περίπτερο του Αβάτου που έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…