Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Πρώτα η Ζάκυνθος, μετά ο Ολυμπιακός

Πρώτα η Ζάκυνθος, μετά ο Ολυμπιακός

0
lucescu

Σήμερα στις 15:00 ο αγώνας κυπέλλου με την ομάδα του Ιονίου

Μονόδρομος η νίκη για την ξανθιώτικη ομάδα για να πάρει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης

Μπορεί ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος της Skoda Ξάνθη να είναι με τον Ολυμπιακό, όμως στην ξανθιώτικη ομάδα έχουν αλλού στραμμένη την προσοχή τους και συγκεκριμένα στον σημερινό αγώνα κυπέλλου κόντρα στη Ζάκυνθο.

Η Ξάνθη υποδέχεται σήμερα στις 15:00 την ομάδα του Ιονίου, για την 3η αγωνιστική του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος και μάλιστα στο σημερινό ματς η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποχαιρετήσουν τη συνέχεια της διοργάνωσης. Με νίκη με οποιοδήποτε σκορ η Skoda θα πάρει το «εισιτήριο» πρόκρισης στους «16» του κυπέλλου, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, ή νίκης της Ζακύνθου, η πρόκριση θα πάει στους φιλοξενούμενους.

Έτσι στο ξανθιώτικο «στρατόπεδο» έχουν αφήσει προς το παρόν στην άκρη τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, καθώς θα ασχοληθούν περισσότερο μ’ εκείνον με τη Ζάκυνθο, η οποία έρχεται σήμερα στα Πηγάδια για δύο αποτελέσματα.

Προετοιμασία… εξπρές

Πολύ σύντομη ήταν η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχτηκε την περασμένη Δευτέρα τον Πανθρακικό (0-0) στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, ακολούθησε το χαλάρωμα της Τρίτης και μία προπόνηση χθες το πρωί. Λόγω της κρισιμότητας του σημερινού ματς με τη Ζάκυνθο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, έτσι ώστε να τους ξεκουράσει για τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Αντιθέτως, ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που έπαιξαν και με τον Πανθρακικό, αφήνοντας εκτός μόνο τον Κυριακίδη και τον Καρυπίδη, ενώ στην αποστολή κλήθηκαν ο Γκαραβέλης (αναπληρωματικός τερματοφύλακας), ο Παπαστεριανός (ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο ματς) αλλά και το νεαρό μέσο Πέτρο Ορφανίδη.

Στην αποστολή εξάλλου βρίσκεται για 2η φορά ο Ισπανός μέσος Βάλτερ Μπαλούφο (πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Δευτέρας), όχι όμως και οι έτεροι δύο νεοαποκτηθέντες Κομσί και Μπέλιτς.

Διαιτητές

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους κ.κ. Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς) – Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (ΕΠΣ Ημαθίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης της ΕΠΣ Έβρου.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου

Ως γνωστόν, για τους αγώνες κυπέλλου δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της Skoda Ξάνθη κι έτσι οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο «Skoda Ξάνθη Arena» για τον σημερινό αγώνα μπορούν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Αθλητικό της Κέντρο στα Πηγάδια από το πρωί της Πέμπτης, καθώς και πριν την έναρξη του αγώνα έξω από τις Θύρες “Α” (Οικογενειακή), “Γ” (“Στ. Γεωργουδάκη”) και “Β1”. Η τιμή τους είναι 10 Ευρώ ενώ παιδικό εισιτήριο (5 Ευρώ) θα υπάρχει στη Θύρα “Β1”.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι 18 παίκτες που επέλεξε στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον σημερινό αγώνα με τη Ζάκυνθο αποτελείται από:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ζαρόπουλος Μιχάλης

Γκαραβέλης Αθανάσιος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπέρτος Μανώλης

Μπαξεβανίδης Δήμος

Γουάλας Φερνάντο

Κομεσίδης Δημήτρης

Γούτας Δημήτρης

Λισγάρας Χρήστος

ΜΕΣΟΙ

Βάλτερ Μπαλούφο

Ομπόντο Κριστιάν

Βασιλακάκης Θοδωρής

Παπαστεριανός Μανώλης

Φλίσκας Κώστας

Ορφανίδης Πέτρος

Λουσέρο Αντριάν

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σολτάνι Καρίμ

Καπετάνος Παντελής

Κλέιτον Σίλβα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

1. Ο.Φ.Η. 4 (2-1)

2. Ζάκυνθος 4 (4-1)

3. Skoda Ξάνθη 3 (1-1)

4. Νίκη Βόλου 0 (0-4)

3η (τελευταία) αγωνιστική:

Πέμπτη 08/01/2015 – Ώρα 15:00

Skoda Ξάνθη – Ζάκυνθος (Otesport Tv)

Νίκη Βόλου – Ο.Φ.Η. (ματαίωση)

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Τελευταία αγωνιστική σε Β1 και Β2 κατηγορία

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Ολοκληρώνονται την Κυριακή και τα δύο πρωταθλήματα της Β΄ΕΠΣ…