Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Δευτέρας σε βενζινάδικο της Ξάνθης

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Δευτέρας σε βενζινάδικο της Ξάνθης

0
listeia venzinadiko

Δύο δράστες αφαίρεσαν 1.235€ με την απειλή όπλου

 

Συχνά τα κρούσματα σε βενζινάδικα – Γ. Μπίκος: μας ενδιαφέρει η διασφάλιση των εργαζομένων

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σε πρατήριο υγρών καυσίμων της Ξάνθης. Η ληστεία έγινε στο βενζινάδικο που βρίσκεται στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγος, ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπίκου, απέναντι από την αντιπροσωπεία της Peugeot.

Δύο δράστες, αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων, έφτασαν στο πρατήριο, όπου με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον 26χρονο υπάλληλο της επιχείρησης και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.235 ευρώ, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν με δίκυκλο μικρού κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της ληστείας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη κάποια εκτίμηση σχετικά με την ταυτότητα των δύο δραστών. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης, οι οποίες πραγματοποίησαν έρευνα στην ευρύτερη περιοχή χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα και σε άλλες γειτονικές πόλεις, καθώς τα βενζινάδικα είναι εύκολος στόχος, ιδίως κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Σε επικοινωνία του «Ε» με την διεύθυνση του πρατηρίου ήταν εμφανής η ταραχή των ιδιοκτητών από το νωπό συμβάν και μας ενημέρωσαν ευγενικά ότι δεν επιθυμούν να δώσουν περαιτέρω στοιχεία για το γεγονός, καθώς έχει ενημερωθεί η αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα. Με λύπη μάλιστα ο κ. Μπίκος μας κατέθεσε την γνώμη του ότι δύσκολα θα υπάρξει αποτέλεσμα από τις έρευνες καθώς «πριν λίγο καιρό κάποιος προσπάθησε να καταστρέψει με το αυτοκίνητό του τον αυτόματο πωλητή για να κλέψει τα χρήματα. Τον συνέλαβαν, αλλά κανείς δεν μας αποζημίωσε για τις ζημιές που προκλήθηκαν». Ο κ. Μπίκος έχει δημιουργήσει μια υγιή επιχείρηση, την οποία διευθύνει τώρα ο γιος του, που απασχολεί επτά εργαζομένους. «Αυτούς με ενδιαφέρει να διασφαλίσω, ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται απερίσπαστα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Χ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…