Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Χωρίς ψηφιακό σήμα ελληνικών καναλιών 2 εβδομάδες οι Θέρμες

Χωρίς ψηφιακό σήμα ελληνικών καναλιών 2 εβδομάδες οι Θέρμες

0
thermes

Ο δήμαρχος Μύκης πετάει το «μπαλάκι» στην περιφέρεια

 

Δεν έστειλε ούτε ένα συνεργείο να ελέγξει αν είναι βλάβη στην ηλεκτροδότηση που υποχρεούται να αποκαταστήσει!

 
 
 
Δυο βδομάδες χωρίς ελληνικά κανάλια είναι στις Θέρμες! Το ψηφιακό σήμα που τους έχουν τοποθετήσει από το 2011 έχει σταματήσει να εκπέμπει και οι κάτοικοι των Θερμών είναι αναγκασμένοι να βλέπουν βουλγαρικά ή τουρκικά κανάλια όχι όμως και της χώρας τους.
 
Καταγγελία από τον πρώην πρόεδρο των Θερμών Ναζήρ Χασάν
Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν στο δήμαρχο κ. Τζουκάλ ο οποίος πέταξε το «μπαλάκι» των ευθυνών στην περιφέρεια απαντώντας ότι δεν είναι αρμοδιότητά του και ότι πρέπει να το φτιάξει η περιφέρεια. Ο πρώην πρόεδρος των Θερμών κ. Ναζήρ Χασάν κατήγγειλε την αδιαφορία εκ μέρους του δημάρχου και των αντιδημάρχων για ένα θέμα τόσο σημαντικό για τους κατοίκους του οικισμού καθώς νιώθουν ότι μέσα στη χώρα έχουν μόνο την επιλογή ξένων καναλιών και ουδείς ενδιαφέρεται!
 
Δεν έστειλε ένα συνεργείο να ελέγξει!
Το «Ε» απευθύνθηκε στον δήμαρχο κ. Τζουκάλ και σε δύο αντιδημάρχους για να πάρει μια απάντηση γιατί δεν επιλαμβάνονται του θέματος ωστόσο η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει χαλάσει η κεραία του αναμεταδότη. Κι αν μεν υπάρχει βλάβη στην ηλεκτροδότηση του αναμεταδότη τότε η αρμοδιότητα σύμφωνα με τον νέο κανονισμό ανήκει στο δήμο, αν όμως υπάρχει κάποια βλάβη στο αναμεταδότη του κρατικού ή των ιδιωτικών καναλιών τότε πρέπει να αναλάβουν να το αποκαταστήσουν τα κανάλια. Όμως ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι είπαν απλά ότι δεν είναι δική τους δουλειά χωρίς καν να στείλουν ένα συνεργείο να δει εάν πρέπει τα ι για βλάβη στη ηλεκτροδότηση που είναι δικής τους αρμοδιότητα να την αποκαταστήσουν!
Να υπάρχει σκοπιμότητα εκ μέρους του δήμου να θέλει οι κάτοικοι των Θερμών να βλέπουν μόνο τούρκικα ή βουλγάρικα κανάλια; Ή απλά δεν τον ενδιαφέρει τώρα που φεύγει και μ’ ένα «δεν είναι δικό μου θέμα» ξεμπερδεύει ή μάλλον νομίζει…
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…