Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 23χρονη ξανθιώτισσα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

23χρονη ξανθιώτισσα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

0
astynomia peripoliko-empros

Ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα που ενεπλάκη σε τριπλή καραμπόλα

 

45χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο πήγε να ξεπαρκάρει παρασέρνοντας το δίκυκλο

 
 
Τη μάχη με τη ζωή έχασε η 23χρονη ξανθιώτισσα Σ.Κ. τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στη Θεσσαλονίκη όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Εθνικής Αμύνης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος περίπου της πλατείας Χημείου, όταν 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να εξέλθει από θέση στάθμευσης. Εκείνη την ώρα περνούσε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος και στην οποία επέβαινε η νεαρή ξανθιώτισσα. Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, ξέφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε εκ νέου με διερχόμενη μοτοσικλέτα, η οποία με τη σειρά της προσέκρουσε πάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα.
Σοβαρά τραυματισμένοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ο 26χρονος και η 23χρονη, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της. Ελαφρά τραυματίστηκε ο συνεπιβάτης της δεύτερης μοτοσικλέτας.
Ο 45χρονος συνελήφθη και την προανάκριση διενεργεί το Α’ τμήμα τροχαίας Θεσσαλονίκης, που δεν είναι ακόμη σε θέση να αποφανθεί για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» η 23χρονη ξανθιώτισσα που έμενε στη Νεάπολη, είχε εκτίσει πρόγραμμα σπουδών στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αυτή τη φορά είχε πάει για να επισκεφθεί τον αδερφό της.
 
Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…