Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Έπεσαν στον γκρεμό και βγήκαν σώοι…

Έπεσαν στον γκρεμό και βγήκαν σώοι…

0
aytokinito gremos

ΙΧ με 5 επιβάτες εκ των οποίων μία 19χρονη έγκυος 4 μηνών. Όλοι καλά στην υγεία τους

 

«Εφιάλτης» ο δρόμος με τις στροφές του Εχίνου – Δεν έχει τοποθετηθεί ούτε ένα προστατευτικό στηθαίο – Τι περιμένει η περιφέρεια; Να θρηνήσουμε θύματα;

 
 
«Άγιο» είχαν οι 5 επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα έγκυος 4 μηνών. Βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητό τους το οποίο εξετράπη την Τετάρτη στις 3.30 μ.μ. από το οδόστρωμα, ανετράπη και κατέπεσε σε χαράδρα 15 μέτρων στην στροφή 1,5 χιλιόμετρο έξω από τον Εχίνο! Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και του νοσοκομείου Ξάνθης όπου και μεταφέρθηκαν οι τραυματίες και νοσηλεύονται στην Χειρουργική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι όλοι καλά στην υγεία τους καθώς επίσης και το έμβρυο!
 
Ο δρόμος «ξυράφι» λόγω της βροχής…
Σ’ ότι αφορά τις συνθήκες που προκάλεσαν το ατύχημα όπως μας πληροφορούν από το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου το αυτοκίνητο με επιβάτες έναν 53χρονο (οδηγός) μια 19χρονη (έγκυος), ένα 17χρονο, έναν 38χρονος και μια 32χρονη κατευθύνονταν προς τον Εχίνο όταν στην στροφή (26ο χιλιόμετρο) ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο έφυγε από το δρόμο και έπεσε στην χαράδρα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αστυνομικού ο οδηγός πήρε τη στροφή με 30 – 35 χιλιόμετρα όμως γλίστρησε και έπεσε στην χαράδρα. Οι αιτίες που προκάλεσαν το ατύχημα που ήταν ευτύχημα που δεν υπάρχει απώλεια ζωών ήταν η ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω του ψιλόβροχου και η επικινδυνότητά του λόγω της απότομης και αφύλαχτης στροφής! Την στιγμή που συνέβη το ατύχημα περνούσε ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Εχίνου κ. Πετρίδης, που επέστρεφε στην πόλη, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές ενώ παρέμεινε για τον απεγκλωβισμό. Στο τόπο του ατυχήματος εκτός από την αστυνομία κατέφθασε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και άνδρες που απεγκλώβισαν ένα από τους επιβάτες καθώς οι άλλοι 4 βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητο το οποίο είχε ανατραπεί. Επίσης προσήλθαν 2 ασθενοφόρα (ένα του ΕΚΑΒ και ένα του νοσοκομείου) που μετέφεραν τους τραυματίες.
 
 
«Εφιάλτης» στο δρόμο προς τον Εχίνο και οι αρμόδιοι σιωπούν….
«Καρμανιόλα» χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι και οι περαστικοί τις στροφές λίγο πριν τον Εχίνο καθότι έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 7 τροχαία όπως μας λένε και στηλιτεύουν την αδιαφορία των αρμοδίων αρχών να τοποθετήσουν προστατευτικά στηθαία ή μπάρες ώστε να προστατεύονται τα αυτοκίνητα και να μην βγαίνουν από το δρόμο. Πολλές φορές έχουν διαμαρτυρηθεί – όπως μας είπαν – αλλά και από το αστυνομικό τμήμα έχουν γίνει αναφορές για την επικινδυνότητα των στροφών   όμως το μόνο που έκαναν οι αρχές ήταν να στείλουν ένα κλιμάκιο για επιθεώρηση!
Αστυνομία και κάτοικοι ζητούν επειγόντως να στηθούν στηθαία όμως η περιφέρεια που έχει την αρμοδιότητα της συντήρηση του δικτύου κωφεύει…
Το «Ε» απευθύνθηκε στην Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών όμως δεν πήρε απάντηση καθώς έπρεπε προηγουμένως να ζητηθεί η άδεια από τον αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος παρότι τον αναζητήσαμε δεν κατέστη δυνατό να τον εντοπίσουμε!
Ελπίζουμε να επιληφθούν του θέματος πριν θρηνήσουμε θύματα!!!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

 
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…