Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Τέλος εποχής για την «Νέα Εποχή»

Τέλος εποχής για την «Νέα Εποχή»

0
nea epoxi

Φήμες για Δελή – Τσιλιγγίρη ότι θα είναι υποψήφιοι με την Καραλευθέρη

 

Διαψεύδει ο Φεταχίδης ότι θα κατέβει με τον Μίχογλου. Προσπαθεί ο Δαλάτσης να κάνει συνδυασμό

 
Με πουλόβερ που ολοένα ξηλώνεται μοιάζει η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» του πρώην δημάρχου Στέλιου Χατζηευαγγέλου! Η δική του αποστασιοποίηση μετά την απομάκρυνσή του από τον δημαρχιακό θώκο σε συνδυασμό με την αδυναμία των συμβούλων να συμφωνήσουν, να συναινέσουν και να στηρίξουν έναν υποψήφιο έφερε τη διάλυση και τη …διασπορά υποψηφίων σε άλλους συνδυασμούς!    
 
Ο Δαλάτσης δεν κατάφερε να τους ενώσει
dalatsis closeΗ απόφαση του Κώστα Δαλάτση να πάει ένα βήμα μπροστά από τους συνυποψήφιους του στη διεκδίκηση της ηγεσίας της παράταξης λειτούργησε μάλλον διαλυτικά παρά συναινετικά! Έτσι μπορεί μεν να κόπηκαν τα φτερά στον Χρήστο Δελή και στον Μάκη Τσιλιγγίρη όμως οι δυο τους αντί συστρατευτούν με τον Κώστα Δαλάτση αποστάτησαν και υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Καραλευθέρη, η οποία αναμένεται να πάρει ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων και των ψηφοφόρων της παράταξης Χατζηευαγγέλου – όπως εξελίσσονται τα πράγματα.
 
Διαψεύδει ο Φεταχίδης ότι θα κατέβει με τον Μίχογλου
Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Χρήστος Φεταχίδης δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει να είναι στο ψηφοδέλτιο του Θωμά Μίχογλου. Παραδέχθηκε ότι είχε μια συνάντηση μαζί του αλλά ούτε λόγος για τέτοιου είδους συμφωνία. Δηλώνει δε υποστηριχτής του Κώστα Δαλάτση παρά το γεγονός δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος.
 
Δύσκολα τα πράγματα για τον Δαλάτση
Δεν έκρυψε τη δυσκολία του να βρει υποψηφίους ο Κώστας Δαλάτσης. Δυσκολία που – όπως εκτιμά – απορρέει όχι από γεγονός ότι δεν τον εμπιστεύονται αλλά …δει δη χρημάτων: «Ήταν έκπληξη για μένα η απροθυμία του κόσμου στο να είναι υποψήφιοι. Εκδηλώνουν τη στήριξή τους αλλά στο δια ταύτα μαζεύονται. Είναι οικονομικό το θέμα. Υπάρχει ανεργία, οικονομικά προβλήματα και αυτά είναι ανασταλτικοί παράγοντες για να μπει κάποιος στη διαδικασία να κάνει κι άλλα έξοδα. Το κατανοώ…Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε συνδυασμό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε…», δηλώνει ο Κώστας Δαλάτσης.
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…