Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οι τούρκοι μέσα από την ματιά του Φράγκου Φραγκούλη

Οι τούρκοι μέσα από την ματιά του Φράγκου Φραγκούλη

0
fragos fragoulis xanthi -04012014
 

 Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου παρουσίασε το βιβλίο του στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο

 
 
Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη η εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι», του επίτιμου στρατηγού  ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη  στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. 
Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ παράρτημα Ξάνθης κ. Γεώργιος Γεωργιάδης που είχε την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης, έκανε την εισαγωγή του, αναφερόμενος στις δράσεις της ένωσης, επικεντρώνοντας στις “υιοθεσίες” ναών στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης και παρουσίασε  τη  χορωδία του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης σε  παραδοσιακές μουσικές δημιουργίες του Πόντου.
Ο λόγος αμέσως μετά δόθηκε στον καθηγητή  Παναγιώτη  Εσκίογλου, δασολόγο  μηχανικό   του ΑΠΘ, συνεργάτη του Φράγκου Φραγκούλη σε αμυντικά τεχνικά έργα, αλλά και στον διδάκτορα κοινωνικών επιστημών κ. Θεοφάνη Μαλκίδη.
Παίρνοντας τον λόγο ο Φράγκος Φραγκούλης αναφέρθηκε διεξοδικά στις εξελίξεις του σήμερα στην Τουρκία και το πόσο αυτό μπορεί να επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα τη χώρα μας, ενώ σε δηλώσεις του σημείωσε:” Δεν ανησυχώ…. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Είναι στο δικό τους χέρι να ηρεμήσουν για να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας που όλοι επιδιώκουμε”.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…