Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Ξαναχτυπά» με στοιχεία ο Μωραϊτης

«Ξαναχτυπά» με στοιχεία ο Μωραϊτης

0
moraitis sinendefxi
 

 Δημοσιοποιεί το ΦΕΚ του διορισμού του αδελφού της Επιθεωρήτριας του ΣΕΣΔΔ στο γραφείο του Σωκράτη Ξυνίδη

 

Βγάζει από το «κάδρο» της «συμμορίας που τον καταδιώκει» τον Γιώργο Παυλίδη

 
 
 
«Ξαναχτυπά» ο Στέλιος Μωραΐτης και προς επίρρωσιν των ισχυρισμών του – στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη – κοινοποιεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον διορισμό του Αλεξανδρίδη Μάλαμα ως μετακλητού υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του Σωκράτη Ξυνίδη όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης καθώς επίσης και την υπογραφή της Κατερίνας Αλεξανδρίδου σε κείμενο στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου την ίδια περίοδο. Υπενθυμίζουμε ότι η κα Αλεξανδρίδου είναι η Επιθεωρήτρια του ΣΕΕΔΔ Σερρών με βάση την έκθεση της οποίας έγινε η σφράγιση της «Πολιτείας» από το δήμο Αβδήρων. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι στην ανακοίνωση που ακολουθεί ο κ. Μωραΐτης διευκρινίζει ότι δεν εννοούσε τον Γιώργο Παυλίδη όταν έλεγε ότι το πολέμησαν και δικοί του άνθρωποι…
 
Μωραΐτης: «Είναι όλοι τους μια καλή παρέα…»
(Δελτίο Τύπου με αποστολέα τον Μηχανικό Παράσχο Ευστρατίου με θέμα «Ενημέρωση από Στέλιο Μωραΐτη)
«Επειδή η νομιμότητα και τα λεγόμενα μας αποδεικνύονται με έγγραφα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ, έως την τελική μου δικαίωση και την απόδοση των ευθυνών, να σας αποστέλλω ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλα εκείνα τα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν όσα ειπώθηκαν αλλά και όσα δεν ειπώθηκαν από έμενα και τους συνεργάτες μου, στην συνέντευξη τύπου στις 14/01/2014. Θέλουν δεν θέλουν θα λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ…………………
Δείτε λοιπόν :
1) Τον διορισμό του κ. Μ. Αλεξανδρίδη (αδερφό της επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης γραφείου Σερρών, κας. Αικ. Αλεξανδρίδη).
2) Ποιοι υπέγραψαν για την υποστήριξη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. (βλ. αριθ. 353 & 365).
Υ.Γ. Όσον αφορά τις δηλώσεις περί πολιτικών μου αντιπάλων και πρώην φίλων μου, που με “πολέμησαν” και με “πολεμούν” σε καμία περίπτωση δεν αναφερόταν στον. κ. Γ. Παυλίδη.
 
Μαριάννα Ξανθοπουλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…