Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα «Πάρτι» λαθραίων τσιγάρων στην Ξάνθη

«Πάρτι» λαθραίων τσιγάρων στην Ξάνθη

0
lathraia tsigara-web
 

Κατασχέθηκαν 2.420 πακέτα και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα σε διαφορετικές επιχειρήσεις του σαββατοκύριακου

 
 
Συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, μία 39χρονη και ένας 51χρονος, για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες, στα σπίτια των δύο δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•Στο σπίτι της 39χρονης, 642 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
•Στο σπίτι του 51χρονου, 347 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Και την επόμενη ημέρα το πρωί, δηλαδή το Σάββατο, στην Ξάνθη, σημειώθηκαν άλλες δύο συλλήψεις για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων. Αναλυτικότερα, μία 63χρονη συνελήφθη, διότι διέθεσε, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη, πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Στην κατοχή της 63χρονης, βρέθηκαν 300 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 165,58 ευρώ.  
Επίσης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν μία 60χρονη, διότι εντόπισαν στην κατοχή της και σε αποθήκη ιδιοκτησίας της, 1.131 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Συνολικά από τις δύο αυτές επιχειρήσεις κατασχέθηκαν 1.431 πακέτα τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 165,58 ευρώ.  
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…