Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Επαναχορηγούνται οι άδειες στα τρία καφέ-μπαρ της Παλιάς Πόλης

Επαναχορηγούνται οι άδειες στα τρία καφέ-μπαρ της Παλιάς Πόλης

0
orfeos magazia-web
 

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη

 
Αίρεται η προσωρινή ανάκληση της άδειας των τριών καφέ μπαρ στις οδού Ορφέως και Αμοιρίδη, σύμφωνα με την εισήγηση του Υγειονομικού που τίθεται προς ψήφιση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Ξάνθης. Η ανάκληση αποφασίστηκε για τα τρία καφέ μπαρ εξαιτίας της ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, που δεν ήταν σύμφωνη με τις άδειες λειτουργίας, ωστόσο πριν ακόμη επιδοθεί και εφαρμοστεί η απόφαση, η δημοτική επιτροπή επανέρχεται επαναχορηγώντας την άδεια λειτουργίας.
Ωστόσο, στην επικείμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που συνεδριάζει την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 13:30 αποφασίζεται η προσωρινή ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο εμπορικό κέντρο “Cosmos”.
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
ΘΕΜΑ 1ο: Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ», ιδιοκτησίας του ΔΑΡΓΑΝΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ του Νικολάου που βρίσκεται στην οδό Φ.Αμοιρίδη 8 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 2ο: Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΚΑΦΕΝΕΙO», ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΟΥΡ.ΕΜΠΟΡ.ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Π.ΞΑΝΘΗΣ ΒΓΕΣ Ε.Π.Ε. που βρίσκεται στην οδό Ορφέως 37-39 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 3ο: Επαναχορήγηση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», ιδιοκτησίας της ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ του Σωκράτη που βρίσκεται στην οδό Ορφέως 20 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 4ο: Προσωρινή ανάκληση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», ιδιοκτησίας της εταιρείας ΛΑ ΤΕΡΡΑ ΜΟΝ ΙΚΕ που βρίσκεται στην οδό Δαγκλή & Ελπίδος (στο Εμπορικό Κέντρο) στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 5ο: Παραχώρηση τμήματος που βρίσκεται μπροστά από το υπαίθριο αμφιθέατρο (πλάι Δημαρχείου) της κεντρικής πλατείας στην Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ξάνθης.
ΘΕΜΑ 6ο: Παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία στο σωματείο με την επωνυμία «ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΞΑΝΘΗΣ».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…