Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Νεαρή Βουλγάρα δολοφόνησε τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Ορεστιάδα

Νεαρή Βουλγάρα δολοφόνησε τον εν διαστάσει σύζυγο της στην Ορεστιάδα

0
police tape

Συγγενείς και φίλοι ανέφεραν ότι το ζευγάρι λογομαχούσε συχνά. Μοιραία βολή με κυνηγετική καραμπίνα

 
Με κυνηγετική καραμπίνα δολοφόνησε τον 52χρονο εν διαστάσει σύζυγο της μία 29χρονη Βουλγάρα σε περιοχή έξω από την πόλη της Ορεστιάδας. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα ύστερα από έναν άγριο καβγά που είχε το ζευγάρι σε αγροικία, όπου φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα η 29χρονη γυναίκα. Η αλλοδαπή τελικά συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ τα τρία ανήλικα παιδιά τους, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι δέκα ετών και το μικρότερο έξι, ζούσαν το μεγαλύτερο διάστημα με τον πατέρα τους και τη μητέρα του στη Ορεστιάδα. Όπως επισημαίνουν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού ακόμη και το διάστημα που βρίσκονταν σε διάσταση λογομαχούσαν συχνά.
Από πληροφορίες προκύπτει πως χτες το βράδυ ο 52χρονος σύζυγος της νεαρής Βουλγάρας την επισκέφτηκε στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν για να συζητήσουν. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας μπήκε με τη βία στο σπίτι έχοντας μάλιστα στην κατοχή του και δύο μαχαίρια. Η κουβέντα τους όμως γρήγορα εξελίχθηκε σε λογομαχία και σε κάποια στιγμή η 29χρονη πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τον εν διαστάσει σύζυγο της. Όπως έγινε γνωστό η καραμπίνα ανήκει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμενε το τελευταίο διάστημα η 29χρονη κοπέλα και την κατείχε νόμιμα.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και συνέλαβαν την υπήκοο Βουλγαρίας και τον 68χρονο ιδιοκτήτη της αγροικίας. Στην κατοχή της κοπέλας βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο, ενώ στην αγροικία εντοπίστηκαν επίσης ένα ακόμη κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα και τέσσερα κυνηγετικά φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.
*Πηγή: aggelioforos.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…