Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκινά σήμερα η μετακόμιση του δημαρχείου

Ξεκινά σήμερα η μετακόμιση του δημαρχείου

0
metakomisi dimarxeio 1

Κλειστές οι υπηρεσίες του δήμου σήμερα και τη Δευτέρα. Γέμισε κούτες το νεοκλασικό που αποχαιρετά αιρετούς και προσωπικό

 
Κούτες με έγγραφα έχουν γεμίσει και οι δύο όροφοι του νεοκλασικού που επί δεκαετίες στέγαζε τις υπηρεσίες του δήμου της Ξάνθης. Από σήμερα ο δήμος ξεκινά τη μετακόμιση, η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα. Το κομμάτι της οδού Φ. Αμοιρίδη ετοιμάζεται σήμερα να υποδεχθεί τα φορτηγά που θα μεταφέρουν το δήμο της Ξάνθης στο νέο δημαρχείο, στην κεντρική πλατεία. Για το λόγο αυτό είχε τοποθετηθεί χθες ειδική κορδέλα στο δρόμο για να εμποδίζεται η στάθμευση (παρόλο που ούτως ή άλλως απαγορεύεται εκεί…).
Για τις ανάγκες της μετακόμισης οι υπηρεσίες του Κεντρικού Δημαρχείου δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 23/8 και τη Δευτέρα 26/8/2013.
Επίσης στη διαδικασία της μετακόμισης θα συμμετέχουν και οι Υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Οι υπηρεσίες αυτές θα εξυπηρετούν μόνο τις επείγουσες ανάγκες της πόλης μας.
Ο δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστούν. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο: 2541022738 (Δημοτική Αστυνομία).
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…