Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: «Αυλαία» στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη

Skoda Ξάνθη: «Αυλαία» στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη

0
xanthi aris-empros
Την Κυριακή στις 19:00 η αναμέτρηση – ο Κομίνης διαιτητής
 
Επίπληξη στην ξανθιώτικη ΠΑΕ από την ΕΠΟ για τις ανακοινώσεις!
 
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 30ης – και τελευταίας – αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Super League.
Στόχος για την ξανθιώτικη ομάδα είναι να κλείσει με νίκη τη σεζόν και να αποχαιρετήσει έτσι με ευχάριστο τρόπο τους φιλάθλους της (μετά από ένα άσχημο σερί ανεπιτυχών εντός έδρας αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα), αλλά και να διεκδικήσει το ¨πλασάρισμα¨ της στην 6η θέση η οποία υπό προϋποθέσεις (κι εφ’ όσον ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πάρει την αδειοδότηση) να την οδηγήσει στα πλέι-οφ.
Για την Ξάνθη δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα κι έτσι δεδομένες είναι μόνο οι απουσίες των τιμωρημένων Λοντίγκιν (4 κίτρινες) και Μαρίν (κόκκινη στο προηγούμενο ματς), με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Ουζουνίδη ώστε να επιλέξει ανάμεσα στους πιο ¨ετοιμοπόλεμους¨ για το αυριανό παιχνίδι.
Η Skoda Ξάνθη θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα (17:00) το καθιερωμένο χαλάρωμα πριν τους αγώνες και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια.
Πιθανή 11άδα: Σ. Λυμπερόπουλος – Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας – Ντιέ, Ντάνι (ή Φλίσκας), Μάνταλος – Σολτάνι, Μαρσελίνιο, Σμιθ. Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθούν και νεαροί παίκτες, όπως οι Στέλιος Νάκα, Κώστας Τσαμούρης, Παναγιώτης Τριάδης οι οποίοι ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού πιθανόν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Ο Κομίνης διαιτητής στο Ξάνθη – Άρης
Ο Γιώργος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας ορίστηκε διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Άρη. Ο Θεσπρωτός ¨ρέφερι¨ θα έχει βοηθούς τους Μαγιάννη (1ος – ΕΠΣ Άρτας) και Σωτηρόπουλο (2ος – ΕΠΣ Αχαΐας) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ντίτσος (ΕΠΣ Πρέβεζας).
Επίπληξη για τις ανακοινώσεις
Την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης των επτά ανακοινώσεων που εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό, επέβαλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην ξανθιώτικη ομάδα.
Η Skoda είχε εκδώσει επτά ανακοινώσεις για τις αποφάσεις του διαιτητή Αμπάρκιολη σε εκείνο το παιχνίδι, αν και οι δυο τελευταίες ήταν για να καταγράψει την… βελτίωση των σφυριγμάτων του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και την τιμωρεί με επίπληξη και με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό (7) ανακοινώσεών της, με ανάρτηση της ανάκλησης αυτών στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο (επίσημο σάιτ) και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) στις εφημερίδες εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης. Επίσης, κηρύσσει μη πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξης τον κ. Χρήστο Πανόπουλο».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …