Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Οι νέοι θέλουν να τολμήσουν στο επιχειρείν

Οι νέοι θέλουν να τολμήσουν στο επιχειρείν

0
desmos 02 2013-empros
Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δίνει προς αξιοποίηση 22,5 εκ. ευρώ στην ΑΜΘ
 
Επικρατέστερο και εντονότερο ήταν το ενδιαφέρον των νέων της Ξάνθης στην ημερίδα που διοργανώθηκε την ΠΑΜΘ, το ΕΒΕ Ξάνθης και τον ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ-Θ για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού Εμπορίου – Υπηρεσιών» , το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 και θέτει στη διάθεση των πολιτών της ΑΜΘ 22,5 εκ. ευρώ σε υφιστάμενες και υπό σύσταση επιχειρήσεις. Στην ημερίδα παρουσιάστηκε ο σκοπός του προγράμματος, οι κλάδοι που εντάσσονται σε αυτό, η διαδικασία υποβολής και άλλα επιμέρους στοιχεία, ενώ τέθηκαν και ερωτήσεις από τους ενδιαφερόμενους.
Στην εκδήλωση προλόγισε ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης που κάλεσε τους νέους να τολμήσουν αναζητώντας λύσεις βιώσιμες και εναλλακτικές, ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης που μετέφερε τη δέσμευση Χατζηδάκη να εξετάσει και τη ένταξη του λιανεμπορίου στο επόμενο διάστημα, καθώς και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραΐτης που επιχείρησε να ενθαρρύνει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη αξιοποίηση του προγράμματος από τους νέους, με σκοπό να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τον τόπο μας».
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για ποιους μειώνονται οι προμήθειες στις συναλλαγές έως 10 ευρώ με κάρτα

Στη Βουλή η ρύθμιση Τη μείωση των προμηθειών για συναλλαγές με κάρτες έως 10 ευρώ προβλέπε…