Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ήττα παρά την καλή εμφάνιση για την Ξάνθη

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ήττα παρά την καλή εμφάνιση για την Ξάνθη

0
polyzoidoy-empros

Με σκορ 3-1 έχασε στη Βέροια η «Βασίλισσα της Θράκης»

Στις 27 Ιανουαρίου ο επόμενος αγώνας της ξανθιώτικης ομάδας στην Κοζάνη          

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η «Βασίλισσα της Θράκης» στην εκτός έδρας αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή, απέναντι στην Αγ. Βαρβάρα Ημαθίας.
Η ξανθιώτικη ομάδα αν και είχε σε γενικές γραμμές καλή παρουσία, δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα κι έτσι παραμένει χωρίς βαθμό στα εκτός έδρας παιχνίδια της αντίθετα με τους εντός έδρας αγώνες όπου έχει σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.
Στον αγώνα που έγινε στη Βέροια, η ξανθιώτικη ομάδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε καλά στοιχεία, όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου, όταν για τις γηπεδούχες η Κιουτάχιαλη εκτέλεσε το κόρνερ και η Σπυριδωνίδου με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Όπως έκλεισε το Α’ ημίχρονο άρχισε και το δεύτερο, με τις Ημαθιώτισσες παίκτριες να σημειώνουν άλλο ένα γκολ στο 48’ με την Μουρατίδου.
Το 3-0 σημειώθηκε στο 88’ και πάλι με τη Σπρυδιωνίδου, ενώ για τις Ξανθιώτισσες η Ευαγγελία Κατσαρού με ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ πέτυχε το 3-1 στις καθυστερήσεις.
Η σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε η «Βασίλισσα της Θράκης»: Φίλια, Καρακατσάνη, Τσία, Κατσαρού, Ναλμπάντη, Τσιρακίδου, Θεοδωρίδου, Λαζαρίδου, Πολυζωίδου (80’ Μπενακίδου), Στεφανίδου (75’ Ράπτη), Κομήτη (82’ Μουσοπούλου).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγ. Βαρβάρας είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Β’ κατηγορία γυναικών καθώς βρίσκεται στη 2η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας με 12 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας «Ροδόπη ‘87» που έχει το αήττητο (5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής η Ροδόπη 87’ πέτυχε ακόμη μια άνετη νίκη αυτή την φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ Κοζάνης με 4-0, ενώ εύκολα κέρδισαν και οι Αμαζόνες Τρικάλων που σημείωσαν το «διπλό» με σκορ 0-4 στα Μετέωρα.        
Γ’ Εθνική Γυναικών  
1ος όμιλος
5η αγωνιστική – τα αποτελέσματα
Αγ. Βαρβάρα Ημαθίας – Βασίλισσα της Θράκης 3-1
Ροδόπη ’87 – ΠΑΟΚ Κοζάνης 4-0
Μετέωρα – Αμαζόνες Τρικάλων 0-4  
Η βαθμολογία
1. Ροδόπη ’87: 15 β.
2. Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας: 12 β.
3. Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων: 9 β.
4. Βασίλισσα της Θράκης: 6 β.
5. Π.Α.Ο.Κ. Κοζάνης: 3 β.
6. ΑΣ Μετέωρα: 0 β.  
Επόμενη (6η) αγωνιστική
Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013
ΠΑΟΚ Κοζάνης – Βασίλισσα της Θράκης
Ροδόπη ’87 – ΑΣ Μετέωρα
Αμαζόνες Τρικάλων – Αγ. Βαρβάρα Ημαθίας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…