Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας από το ΕΒΕ

Ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας από το ΕΒΕ

0
moraitis_12_12-empros

Επίσκεψη του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. στη Δημοτική αγορά

«Πρέπει να σοβαρευτούμε και να παράγουμε», δήλωσε ο Στέλιος Μωραΐτης απευθύνοντας ευχές στους επαγγελματίες και τον κόσμο
 
Ευχές για μια «Καλή Χρονιά» και «κουράγιο» ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης στους επαγγελματίες της Δημοτικής αγοράς την οποία επισκέφτηκε το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Διοικούσας του ΕΒΕ κ. Νίκο Κουτσουρίδη, τον οικονομικό επόπτη κ. Σπύρο Κάλφα και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ελένη Κίτσου. Περιόδευσε σ’ όλα τα καταστήματα χαιρέτησε τους καταστηματάρχες και τον κόσμο που ψώνιζε απευθύνοντας ευχές ενώ σε δηλώσεις του μετέφερε ένα μήνυμα αισιοδοξίας εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά από το 2012!  
Μωραϊτης: «Πρέπει να σοβαρευτούμε και να παράγουμε»
Σε δηλώσεις του ο κ. Μωραϊτης ανέφερε ότι αν αυξήσουμε την παραγωγή μας ως χώρα τότε θα δούμε καλύτερες μέρες: « «Θέλουμε να δώσουμε ευχές και κουράγιο στους συναδέλφους στις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Να τους εμφυτεύσουμε αισιοδοξία και να τους πούμε ότι οι καλές μέρες είναι πίσω και ότι πρέπει να εργαστούμε ‘όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και της κοινωνίας. Πιστεύω ότι το 2013 θα είναι καλύτερη χρονιά από το 2012 αν όλοι όμως σοβαρευτούμε και βάλουμε ένα παραπάνω λιθαράκι…θα πρέπει να δούμε τα πράγματα από νέα οπτική γωνία…να ξεχάσουμε τις παλιές καλές χρονιές και πρέπει να δουλέψουμε να παράγουμε για να μαζέψουμε ότι χάσαμε σαν χώρα από τις εισαγωγές. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια νεκρώσαμε την παραγωγή μας δεν δώσαμε σημασία σ’ αυτά που έπρεπε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε»  
«Εμείς μπορούμε να πατάξουμε το παραεμπόριο…»
Παράλληλα ο κ. Μωραϊτης αναφέρθηκε και στην μεγάλη πληγή των επιχειρηματιών το παραεμπόριο επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά την πρότασή του να δοθεί η δυνατότητα στα Επιμελητήρια να κάνουν έλεγχους πάταξης του παραεμπορίου επισημαίνοντας ότι αυτή την πρότασή του την κατέθεσε στο αρμόδιο υφυπουργό κ. Σκορδά: «Δυστυχώς ανθεί το παραεμπόριο και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες γιατί δεν υπάρχει οργανωμένη καταπολέμηση. Πριν 1 μήνα από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Σκορδά ζήτησα να δοθεί σε μας η δυνατότητα να ελέγξουμε το παραεμπόριο γιατί εμείς πονάμε και αυτό θα το κάνουμε μέσα σε 24 ώρες. Δεν μπορεί να στήνονται έξω από τα μαγαζιά μας κατσαπλιάδες, λαθρέμποροι και να κυνηγιούνται οι συνάδελφοί μας που είναι νόμιμοι επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν ΙΚΑ, τις εισφορές τους, τους υπαλλήλους και αυτοί με μηδενικά έξοδα να βγάζουν μεροκάματο εις βάρος του επιχειρηματία και τους κράτους».  
Μαριάννα Ξανθοπούλου
Mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…