Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Απανθρακωμένος σε καπναποθήκη της πόλης

Απανθρακωμένος σε καπναποθήκη της πόλης

0
kordela_01_2013-empros

Δεν αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια αλλά ούτε και το ατύχημα. Δεν αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του νεαρού άνδρα

Οι έρευνες στρέφονται σε κάτοικο Γενισέας που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και είχε εξαφανιστεί

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν έκπληκτοι οι άνδρες της πυροσβεστικής που κλήθηκαν από ενοίκους της οδού Αναξάρχου στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Ιανουαρίου, να σβήσουν μια μικρής έκτασης φωτιά σ’ ένα οίκημα( δώμα) που εφάπτεται εξωτερικά με την Καπναποθήκη. Μέσα υπήρχε ένας άντρας μισοαπανθρακωμένος και ήδη νεκρός!  
Άγνωστα μέχρι στιγμής τα στοιχεία του
Ο άνδρας νεαρής ηλικίας ήταν απανθρακωμένος ολοσχερώς από την μέση και πάνω σε σημείο που δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενώ το ένα του χέρι και το υπόλοιπο σώμα του ήταν άθικτο από την φωτιά. Δίπλα του σύμφωνα με τον αν. διοικητή της Πυροσβεστικής Ξάνθης κ. Χρήστο Γκίκη βρέθηκε ένα μπουκάλι μισογεμάτο με αλκοολούχο ποτό όπως επίσης και αναπτήρες. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή ενώ η φωτιά που ήταν μικρής έκταση κατασβήστηκε άμεσα.
Δεν αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια αλλά ούτε και το ατύχημα
Στο σημείο κλήθηκε και κατέφτασαν άνδρες τους Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, οι οποίοι απέκλεισαν το χώρο και ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση και για την ταυτοποίηση του απανθρακωμένου νεαρού άνδρα,   όμως προανάκριση διενεργείται από την Πυροσβεστική Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης η εγκληματική ενέργεια δεν έχει αποκλειστεί αλλά πιθανότερο θεωρείται η περίπτωση του ατυχήματος λόγω μέθης και αναμένεται η έκθεση του Ιατροδικαστή να φωτίσει την υπόθεση.  
Ψάχνουν άτομο από την Γενισέα που εξαφανίστηκε
Όσον αφορά την ταυτότητα του νεαρού άνδρα οι έρευνες στρέφονται σε ένα άτομο από την Γενισέα που είχε εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ και με ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προκειμένου να προφυλαχθεί από το κρύο βρήκε καταφύγιο στο δώμα της παλαιάς Καπναποθήκης και άναψε φωτιά για να ζεσταθεί. Σημειώνεται ότι στο πάτωμα του δώματος υπήρχε πριονίδι που είναι εύφλεκτο υλικό. Εύφλεκτο όμως είναι και το αλκοόλ που είχε μαζί του και πιθανότατα η φωτιά επεκτάθηκε στα ρούχα του, όμως λόγω μέθης δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει.
Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη Καπναποθήκη – όπως μας είπαν οι ένοικοι της οδού Αναξάρχου – «επισκέπτονται» συχνά άστεγοι, ναρκομανείς, άτομα περιθωριακά καθώς από την πλευρά του δρόμου έχει μια περίφραξη με σύρμα που όμως είναι ανοιχτό.
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxnthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…