Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Ο Ελληνικός Λαός ανάμεσα στον δεινόσαυρο και το «αυγό του φιδιού»

Ο Ελληνικός Λαός ανάμεσα στον δεινόσαυρο και το «αυγό του φιδιού»

0

Οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ήσαν αναμενόμενες. Αν και η πολιτική ηγεσία της χώρας, διάφοροι φορείς και τα μεγάλα ΜΜΕ είχαν σοβαρές επιφυλάξεις αλλά και ενδοιασμούς, ολίγες ημέρες πριν από την επέτειο, ώστε για πρώτη φορά εις την ιστορία της χώρας, να σχεδιάζουν την ακύρωση των παρελάσεων. Ως λέγεται προς αποφυγήν «έκτροπων γεγονότων», όπως συνέβησαν κατά την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Δίστασαν όμως να τις ακυρώσουν, από φόβο για τις τυχόν συνέπειες, και μετέτρεψαν τους χώρους παρελάσεων σε στρατιωτικές ζώνες, απροσπέλαστες για τους πολίτες της Πατρίδος μας!
Προς μεγάλη απογοήτευση όλων μας, το πολιτικό σύστημα, ως συνήθως αμετανόητο και αδιόρθωτο, συνεχίζει δια της προπαγάνδας να στηλιτεύει τις αποδοκιμασίες των πολιτών τις οποίες όμως ως συνήθως, και πάλιν αναθεματίζει ως «έκτροπα που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»!
Ενώ η κρίση οξύνεται και ο ελληνικός λαός έφθασε εις τα όρια του, λιπόθυμος να αντιδράσει δια άλλων μέσων εις τα συνεχή και εξοντωτικά μνημόνια της ένδειας, απελπισίας, και εθνικής ταπείνωσης, χωρίς πλέον ελπίδα όχι πια για το αύριο, αλλά για την επόμενη ώρα, το πολιτικό σύστημα για της συμπεριφοράς του δείχνει ακόμη και σήμερα ότι δεν αντιλαμβάνεται σε ποία οδυνηρή κατάσταση έφερε την Πατρίδα μας. Συνεχίζει, αδίσταχτο ως είναι, δια της προπαγάνδας το φθοροποιό έργο του εις βάρος του ελληνικού λαού.
Υποστηρίζει ότι η Πολιτεία οφείλει να προστατεύσει την Δημοκρατία και τους Θεσμούς της χώρας, κάνοντας μάλιστα και αναφορά σε ένα ιστορικό γεγονός: την κατάρρευση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης εις την Γερμανία, που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο των Ναζί εις την εξουσία. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ανιστόρητοι, ώστε να αποσιωπούν τα πραγματικά γεγονότα. Ότι δηλαδή η κατάρρευση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης ήταν συνέπεια της ταπεινωτικής για την Γερμανία βαριάς Συνθήκης των Βερσαλλιών του 1918, βάσει της οποίας ο γερμανικός λαός καταδικάσθηκε με βαρύτατους όρους από τις νικήτριες Δυνάμεις, για ένα καταστρεπτικό πόλεμο κατά των άλλων εθνών, που προκάλεσε η πολιτική ηγεσία της χώρας των.
Δεν είναι όμως ανιστόρητοι, με τόσες χιλιάδες καλοπληρωμένους συμβούλους, αλλά ούτε και αφελείς. Αλλά αμετανόητοι, αδιόρθωτοι, αδίστακτοι, ώστε να μη θέλουν να παραδεχθούν τα ολέθρια λάθη των, ότι δια της ανεύθυνης πολιτικής των οδήγησαν την Πατρίδα μας εις την καταστροφή και τον Ελληνικό Λαό εις την έσχατη ένδεια και εθνική ταπείνωση. Όμως μία εθνική καταστροφή εν καιρώ ειρήνης, πρωτοφανή εις την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.
Δια της προπαγάνδας των συνεχίζουν να αναθεματίζουν τις δικαιολογημένες αποδοκιμασίες ως «έκτροπα» στρεφόμενες δήθεν κατά τις Δημοκρατίας, και ότι δήθεν είναι υποκινούμενες από ένα νέο τώρα κόμμα, η ίδρυση του οποίου είναι συνέπεια της δικής των καταστροφικής πολιτικής εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Έθνους. Πρόκειται για την Χρυσή Αυγή, που αποκαλούν «έκτρωμα» και «αυγό του φιδιού». Τα εύλογα όμως ερωτήματα τα οποία τίθενται είναι: Για ποία Δημοκρατία ομιλούμε, την οποία το πολιτικό σύστημα θέλει με κάθε μέσο να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού; Και από ποίον να την προστατεύσει; Από τον Λαό ο οποίος διαμαρτύρεται για την οδυνηρή κατάσταση που έχει περιέλθει ή από το «έκτρωμα» την Χρυσή Αυγή, που ψήφισαν 460 χιλιάδες Έλληνες, δηλαδή «εκτρώματα»(!) του Ελληνικού Λαού;
Δεν αντιλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα και οι υποστηρικτές του, αυτός ο αδηφάγος «δεινόσαυρος» που ευθύνεται εδώ και δεκαετίες για την κατάντια του Ελληνικού Λαού, ότι επιδιώκοντας, για την σωτηρία του, να καταπιεί το «αυγό του φιδιού», διχάζει και πολώνει και πάλιν επικίνδυνα τον Ελληνικό Λαό, με απρόβλεπτες συνέπειες;
Όπως προαναφέρθηκε, η χρησιμοποίηση της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό σύστημα ως παράδειγμα προς αποφυγή, ως άλλοθι για την συμφορά πού έχει φέρει εις τον Ελληνικό Λαό, η σύγκριση αυτής με τα Τάγματα Εφόδου (SS) των Ναζιστών και μέσω της προπαγάνδας η τρομοκράτηση του Ελληνικού Λαού μάλλον ωφελεί και ενδυναμώνει παρά ζημιώνει την Χρυσή Αυγή. Διότι τα Τάγματα Εφόδου (SS) των Ναζί κατά την δεκαετία του 1930 τρομοκρατούσαν αποκλειστικώς και μόνον τον γερμανικό λαό, ακόμη και όταν όποιος γερμανός πολίτης δεν παρακολουθούσε τις παρελάσεις ή δεν συμμετείχε εις τις εκδηλώσεις των SS, αντιμετώπιζε τις βάρβαρες επιθέσεις των.
Ως εκ τούτου αποτελεί γελοιότητα η σύγκριση της Χρυσής Αυγής, ενός Κόμματος που έχει ψηφιστεί από 450 και πλέον χιλιάδες Έλληνες με τα Τάγματα Εφόδου των SS, τα οποία πριν την άνοδο του Χίτλερ εις την εξουσία, αποτελούσε μία ένοπλη παραστρατιωτική οργάνωση του Ναζιστικού Κόμματος της Γερμανίας που τρομοκρατούσε τον γερμανικό λαό. Αυτό προς ενημέρωση των αδίστακτων προπαγανδιστών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, οι οποίοι αδιόρθωτοι, αμετανόητοι και αδίστακτοι ως είναι, για να αποφύγουν την καταδίκη του Ελληνικού Λαού, δεν διστάζουν να προκαλούν διχαστικές και πολωτικές καταστάσεις εις τους Έλληνες.
Ως εκ τούτου, η παραμονή της χώρας μας εις την Ευρωζώνη και η σωτηρία της Πατρίδα μας δεν κινδυνεύει τώρα από τις αποδοκιμασίες χιλιάδων ή εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά ούτε από ένα κόμμα που ψηφίζεται από τον Ελληνικό Λαό και εις το οποίο προσφεύγουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, η επιρροή του οποίου αυξάνεται εξαιτίας των αποτυχιών και των ολέθριων λαθών του πολιτικού συστήματος. Τον δεινόσαυρο και τους υποστηρικτές του, το οποίο με την καταστροφική του πολιτική και τα ολέθρια λάθη του κατέστη να είναι τώρα άκρως επικίνδυνο για τον Ελληνικό Λαό.
Όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν εις την Πατρίδα μας, ως συνέπεια της ολέθριας και καταστροφικής πολιτικής του πολιτικού συστήματος, δεν έχουν δυστυχώς ουδεμία σχέση με μία πραγματική Δημοκρατία, εις την οποία κυριαρχεί, αποφασίζει και ευημερεί μόνο ο Λαός. Αλλά με ένα σύστημα φεουδαρχικού καθεστώτος, αποτελούμενο από μερικές οικογένειες με συγκρουσιακό χαρακτήρα, οι οποίες επί δεκαετίες αποκαλούνται «κόμματα» και τα οποία δυστυχώς εν ονόματι «της δικής των Δημοκρατίας» καταδυναστεύουν ως δεινόσαυροι και πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού. Οι οποίοι καπηλεύονται την ένδοξη ιστορία, την υπερηφάνεια, την ευαισθησία και τις παραδόσεις και αρετές του Ελληνικού Λαού για αληθινή Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.
Οι πρόσφατες συμπεριφορές των ηγεσιών του Υπουργείου Οικονομικών ενώπιον της Επιτροπής της Βουλής για Οικονομία και Διαφάνεια εις το θέμα της εξαφάνισης της Λίστας Λαγκάρντ, το οποίο συζητείται σε όλη την Οικουμένη, δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση σε μία αληθινή και υγιή Δημοκρατία και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας ενός Λαού. Εις την οποία σε μία άλλη χώρα οι «κύριοι αυτοί, αλλά και εκατοντάδες άλλοι και τα αφεντικά των», ως υπεύθυνοι για την εθνική καταστροφή που έχουν προκαλέσει, την ένδεια που μαστίζει τώρα τους Έλληνες, για τον εμπαιγμό, γελοιοποίηση και εθνική ταπείνωση ενός ολόκληρου Λαού θα οδηγούντο αμέσως εις την φυλακή. Για να υποστούνε τις βαρύτατες συνέπειες της εσχάτης προδοσίας.  

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Γεώργιος Εμ. Δηµητράκης
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…