16 κλοπές από 17χρονο

0
kleftis-losto-empros

Συνέλαβε το δράστη η αστυνομία μετά από έρευνες για 13 διαρρήξεις σε καταστήματα και 3 κλοπές δικύκλων

13 διαρρήξεις σε καταστήματα και 3 κλοπές δικύκλων εξιχνίασε το τμήμα Ασφάλειας της Ξάνθης που, μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες, συνέλαβε 17χρονο για διακεκριμένες κλοπές. Ο νεαρός δράστης, που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, διέπραττε  τις διαρρήξεις κατά τις βραδινές ώρες σπάζοντας με πέτρα τζάμι από τα καταστήματα. 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 17χρονο, να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει την 1-2/6/2012 το βράδυ, από την πόλη της Ξάνθης.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 17χρονος, από την 15-5-2012 έως και την 3-6-2012, πάντοτε κατά τις βραδινές ώρες, είχε διαρρήξει στην πόλη της Ξάνθης, δεκατρία καταστήματα, σπάζοντας με πέτρες κάποιο τζάμι από αυτά, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 935 ευρώ, μία ταμειακή μηχανή και διάφορα συμπληρώματα διατροφής αξίας 1.500 ευρώ. Επίσης προέκυψε ότι, είχε αφαιρέσει ένα ακόμη δίκυκλο μοτοποδήλατο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, από συνοικιακές οδούς της πόλης.
Το μοτοποδήλατο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, καθώς επίσης και τα άλλα δύο δίκυκλα τα οποία βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, όπου τα είχε αποκρύψει, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…