Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στον… αέρα το μέλλον του Βιβιανί

Στον… αέρα το μέλλον του Βιβιανί

0
viviani-empros

Τις επόμενες ημέρες η οριστική απόφαση για τον Γάλλο τερματοφύλακα

Σήμερα η τελευταία προπόνηση για τη Skoda Ξάνθη            

 
Στον… αέρα εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Ζοντί Βιβιάνι στην Ξάνθη.
Ο Γάλλος τερματοφύλακας μπορεί να έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ξανθιώτικη ομάδα (έως τον Ιούνιο του 2013), ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της.
Κι αυτό γιατί το μπάτζετ της Ξάνθης για τη νέα χρονιά θα είναι μειωμένο και ενδεχομένως… θύμα αυτού να πέσει ο Βιβιανί.
Στον Γάλλο ¨πορτιέρο¨ έχει προταθεί από τη διοίκηση μείωση των αποδοχών του, καθώς το υπάρχον συμβόλαιό του κρίνεται υψηλό για τα νέα δεδομένα.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον Βιβιανί στο ρόστερ της Ξάνθης και για τη νέα χρονιά, καθώς είχε καλή απόδοση φέτος κάτω από τα δοκάρια, όμως είναι αμφίβολο αν θα δεχθεί να μείνει.
Εξάλλου πριν λίγο καιρό και ο Γάλλος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ενδεχομένως θα αποχωρήσει από τη Skoda Ξάνθη καθώς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Πάντως η ξανθιώτικη ΠΑΕ εξασφάλισε την παρουσία του Σωτήρη Λυμπερόπουλου για ένα επιπλέον χρόνο με την ανανέωση του συμβολαίου του. Εκτός του Λυμπερόπουλου και του Βιβιανί, στο έμψυχο δυναμικό βρίσκεται ο 22χρονος Γιούρι Λοντίγκιν και ο 21χρονος Μιχάλης Ζαρόπουλος.
Δεν αποκλείεται εξάλλου, αν τελικά αποχωρήσει ο Γάλλος ¨πορτιέρο¨, η Skoda Ξάνθη να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα από το εξωτερικό.  
Συνεχίζεται η «εκκαθάριση»  
Η «εκκαθάριση» του ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς στη συνέχεια οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους ενόψει των θερινών διακοπών.
Μέχρι στιγμής την ¨πόρτα της εξόδου¨ της ξανθιώτικης ΠΑΕ έχουν περάσει οι Πόι, Σουάνης, Εντιμάρ, Τσουμάνης, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν οι Σταθάκης (ίσως δοθεί δανεικός), Νταρμπιόν και Καζάκης. Ερωτηματικό επίσης παραμένει η παραμονή ή όχι των Βιβιανί, Ντάνι και Στάσιακ. Μόλις ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις, αναμένεται να αρχίσει και η μεταγραφική ενίσχυση της Skoda Ξάνθη για τη νέα σεζόν.  
Σήμερα η τελευταία προπόνηση  
Σήμερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της Skoda Ξάνθη για την τρέχουσα σεζόν. Στη συνέχεια στους παίκτες θα δοθεί άδεια περίπου πέντε εβδομάδων, με την επιστροφή να προγραμματίζεται για τα τέλη Ιουνίου. Στους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά θα δοθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο θα πρέπει να ακολουθούν έτσι ώστε να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση και να αποφευχθούν ενδεχόμενοι τραυματισμοί κατά την επιστροφή τους, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος που θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …